Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Fuji sushi

Fuji sushi
Vurdert som nr. 1 av 29 Restauranter i Jessheim
Kjøkken: Japansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

God mat og greie priser, beste sushien på Jessheim mener jeg. Masse mat, store Maki og alltid gode og ferske råvarer. Wasabipureen er ikke den beste, vet ikke om det er ekte wasabi.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, dickeredfisher
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (86)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 86 anmeldelser

Anmeldt 7. desember 2018 via mobile enheter

Dette er den beste sushi sted på Jessheim.De bruker kun 20 min og du kan hente.Alt ser lekkert ut og smaker fortreffelig.Så anbefales på det sterkeste. Har bestilt partybrett der og.De er meget hyggelig betjening og har en høy servicegrad ovenfor sine kunder

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, kentm176
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2018

De var ikke noe særlig godt.men det var helt okay.
kommer ikke tilbake til dette stedet. det finnes bedere i oslo

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, bengt12345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2018

Uten tvil den beste sushien jeg har smakt. Bra utvalg, ekstremt effektive ansatte og en koselig liten plass.
Anbefales

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Camilla T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Skjult perle på Jessheim Alltid innom hvis jeg er på jobb i området. Anbefaler denne på det sterkeste.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 957dagt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fuji sushi, så også på

 

Har du vært i Fuji sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din