“Sushien er veldig god og veldig”
Anmeldelse av Fuji sushi

Fuji sushi
Vurdert som nr. 2 av 43 Restauranter i Jessheim
Kjøkken: Japansk
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Sushien er veldig god og veldig bra kvalitet. Maten burde bestilles med en gang du føler deg litt sulten, bestiller du når du er skrubbsulten kan det ta lang tid. hi

Takk, madow522

Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Den beste sushien nord for Oslo! Det er alltid hyggelige folk på jobb og menyen inneholder noe for alle og det er mye nytt og kreativt.

1  Takk, mariejK7379JI
Anmeldt 14. juni 2020

Ringte og bestilte og ble møtt på telefon av en sur kjerring som sukket mens jeg la inn ordre. Hun sa det skulle være klart om 25 min og la på.
Jeg ankommer etter 27 min og sier navnet mitt og hun svarer arrogant tilbake at den ikke er ferdig enda. (en ung kvinne med blondt hår). Samtidig så står hun å kjefter på de ansatte som lager sushien om at de må kjappe seg.
40 minutter etter bestilling får jeg endelig maten, betaler og forlater lokale.
Sushien var ok men kundeservicen var elendig.
Kommer ikke tilbake til dette stedet.

1  Takk, Junatuna19
Anmeldt 20. januar 2020 via mobile enheter

Ganske så god sushi. Risen er kanskje litt smakløs for min gane. Ringer på forhånd å bestiller så slipper man å vente noe særlig.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, remil262
Anmeldt 9. desember 2019

Her er maten super. Vi tar den med oss og spiser den hjemme. Mannen min har cøliaki og tåler ingen spor av gluten. Det kan gjøre det utfordrende å spise ute. Her ber vi om glutenfri soya, og sashimi, dette har gått bra hver gang. Maten ser og smaker kjempegodt. Liker du rekechips har de store flotte chips som smaker supert

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, 630kittyt

Reisende som så på Fuji sushi, så også på

Har du vært i Fuji sushi? Del dine erfaringer!