“Beste på Jessheim”
Anmeldelse av Wok Togo - STENGT

Wok Togo
Kjøkken: Asiatisk
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Dette er den desidert beste Kina maten jeg har spist. Jeg har for lengst kommet ut av telling på hvor mange ganger jeg har kjøpt mat her. Det er enkelt å bestille og maten lages raskt. Veldig blid og høflig betjening også.

Dato for besøk: mai 2020
3  Takk, Vilikkee

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

For en wok til over 150 kr, forventer man å få mere innhold en 70% nudler. Fikk 2 paprikabiter, 3 løkbiter og 2 brokkoli. Selv om jeg betalte 20 kr for ekstra kjøtt, fikk jeg alikevell ikke mer en 6 små kyllingskiver.
Trist å se at betjeningen står å tar ut og inn grønnsaker og nøtter av din boks, kun får å få plass til mere nudler.
Kjedelig ar de er såpass gjerrige på innholdet, da smaken er veldig god!

1  Takk, 432kristiang
Anmeldt 8. februar 2020

Bra konsept med velsmakende wok til en god pris. Kan velge hva du ønsker i maten og styrke etter egen smak.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, 981haralds
Anmeldt 23. november 2019 via mobile enheter

Bestiller mat i blant på Woktogo. De er alltid superhyggelige og blide. Maten er god, rikelig og frisk. Crispy grønnsaker hver gang. Beste takeaway i Jessheim!!

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, frodea613
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Vi bestiller her en gang i mellom når vi enten har det litt travelt, eller rett og slett har lyst på god mat. Ofte er det stekt ris eller stekte nudler, men også de andre rettene er veldig gode.
Anbefales hvis du har lyst på god mat!

Dato for besøk: august 2018
Takk, 600trulsp