“God mat, god service”

Bowlers Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 9 av 44 Restauranter i Jessheim
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Beskrivelse: Bowlers er stedet du besøker uavhengig om du bare skal ta en kaffe med en kollega, ha en helaften med en date eller en tur på byen med gjengen. Vi serverer det du har lyst på, kanskje en kaffe latte eller en middag med en formidabel indrefilet etterfulgt av cocktails? I vår varme atmosfære lover vi god stemning uansett setting. Slå deg ned i en sofa foran peisen, ta plass ved langbordet for en middag, eller nyt vår varme uteservering som er like koselig året rundt.
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Flink servitør, bra bartender og veldig god mat! Kokken gir det lille ekstra. Litt trekk for noen priser som er litt på kanten.

Takk, Miremilie

Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Spiser her noen ganger i løpet av året og opplevelsene er alltid bra. Dette er en av favorittene på Jessheim.

Dato for besøk: september 2018
Takk, lassealeksander
Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

Litt likegyldig, men ok service. Maten var god. Veldig lite service og servering å få etterhvert. Måtte vente 30 min på å få noe drikke.

Takk, 19eka72
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Ut fra den middagen jeg og min familie hadde får du en ok burger. Min var tørr og ikke spesielt spennende. Langt fra amerikansk burgerstandard. Treg og lite interessert personell.

Takk, supersvennis
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Var 4 stykker som bestilte hver sin rett. Var greit, men ikke noe spesielt over det. Kosta nok litt mer enn det smakte

1  Takk, fridtjofl569

Reisende som så på Bowlers Restaurant & Bar, så også på

Har du vært i Bowlers Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!