Dro dit med familien Lørdag ettermiddag kl. 1830 for å få oss litt god mat. Betjeningen var hyggelig og imøtekommende, og var rask med å ta opp bestillingen. Men, der stopper også den hyggelige delen.
Jeg og min bedre halvdel bestilte hver vår Entrecote. Jeg bestilte den medium rare, og hun ville ha den medium. Det som ankom bordet vårt noe senere var 2 stk medium stekt Entrecote. Jeg vet med sikkerhet at bestillingen ble tatt riktig imot av servitøren. Hun sa "jeg skriver medium minus jeg", så det er nok på kjøkkenet det har sviktet.
Stedet skryter av at de har en kullfyrt Josper-grill. Jeg er ikke så sikker på at den var i bruk til dette måltidet. Entrecoten bar preg av å være stekt på panne, og hadde ingen grill-smak overhodet. Om Bowlers på Jessheim virkelig har en Jospergrill, men likevel velger å tilberede Entrecote på stekepanna, så er jeg milt sagt sjokkert over kokken på stedet. Denne bør i så fall byttes ut med en som forstår kjøtt så fort som mulig.
Videre er det slik at stedet er svinedyrt. Nå har jeg grei økonomi og spiser ute 3-5 ganger hver måned. Jeg har ingen problemer med å betale en noe høyere pris for en noe høyere kvalitet. Men, Bowlers på Jessheim forlanger altså kr. 364,- for en 200 grams Entrecote av helt vanlig Norsk ku, servert med litt saus, grillede grønnsaker, og Pommes Frites. Til sammenligning får du en 300 grams Entrecote på Big Horn med tilbehør for bare 5 kroner mer. Eller du kan velge Restaurant Köd i Oslo, der du får en 225 grams indrefilet til en krone mindre.
Helt i orden å forlange den prisen dere gjør her Bowlers, men da må dere sørge for at det dere serverer harmonerer med det dere forlanger. Det gjør det så definitivt ikke i dag.
Kommer jeg til å besøke stedet igjen? Det tviler jeg sterkt på all den tid de åpenbart ikke har peiling på hvordan man best tilbereder en entrecote.