Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra restaurant”
Anmeldelse av Ciao Bella Restaurant

Ciao Bella Restaurant
Vurdert som nr. 18 av 30 Restauranter i Jessheim
Prisklasse: USD 99 - USD 189
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. januar 2019 via mobile enheter

Veldig gode pizzaer til greie priser. Veldig hyggelig betjening og rask levering. Fornøyd med alt og kommer definitivt tilbake.

Dato for besøk: januar 2019
3  Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (53)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 53 anmeldelser

Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Etter en runde på senteret, er det fint med en kaffe pause.
Grei kaffe med grei mat og fin disk med kaffemat.
Trivelig betjening. Metallstoler ble litt lave, er ikke sikker på om de ønsker oss ut etter korttid ;-)

Dato for besøk: november 2018
Takk, 807bj_rnh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Menyen er italiensk og det smaker godt. Konseptet er enkelt; bestill i kassen, få maten servert. God stemning, kunne slått av litt i prisen på barnemenyen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Miremilie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Har ikke vært her på en stund. Dårlig opplyst at man nå må bestille ved disken. Det eneste stedet dette står er på menyene, og de ligger ikke ute på bordene. Da min 5 åring går for å spørre etter menyer blir hun ignorert. Dyr lunsj og smakløst. Carbonaraen og bolognesen som barna bestiller smaker rett og slett forferdelig!
Kommer aldri gå hit igjen.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 676lenam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg har spist her med jevne mellomrom i flere år. Men aldri igjen. Ble ignorert i 15 min, selv om det car nesten tomt, og når jeg prøvde bestille i kassa, fikk jeg beskjed av en irritert servitør at jeg måtte vente ved bordet...

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, dagmaran78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ciao Bella Restaurant, så også på

 

Har du vært i Ciao Bella Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din