Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
StayForLong
Trip.com
Hurb
Expedia.com
Travelocity
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (154)
Filtrer anmeldelser
154 resultater
Vurdering fra reisende
35
43
41
22
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
35
43
41
22
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 154 anmeldelser
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Vi gjennomførte en stor messe med over 1000 deltagere pr dag.
Lokasjonen fungerte veldig bra, med fine rom, god luft og riktig belysning.
Festmaten på kvelden var OK, og slik det pleier å være når 1000 stk skal ha mat. God logistikk og rask servering, men lite smakfull mat.
Minus for lunsjen som var dårlig.
Forøvrig bra beliggenhet og veldig gode parkeringsmuligheter.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Fredrik J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
stienge, General Manager på Moxy Oslo X, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2019

Hei Fredrik.

Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding.
Det er hyggelig å høre at du hadde det fint hos oss.
Tilbakemeldingen din om maten er delt med FnB avdelingene hos oss, vi håper du opplever oss ennå bedre ved en senere anledning.

Ønske deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Beste hilsen fra
Stine Engen
Captain #attemoxy

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2019 via mobile enheter

Resepsjon med bar og diskomusikk møter deg når du vil sjekke inn og det samme når sjekker ut. Sikkert hipt for noen, ikke meg. Vært fint å høre hva resepsjonisten sier, uten å fortelle at du har høreapparat. Spiste bare frokost her nå. Ikke særlig orden, som jeg er vant til fra hotell i Norge. Frokost-blandinger på ei tralle, mange typer i sin opprinnelige kartong. Litt nøtter, tørket frukt og kjerner på bardisken, noen kartonger melk i ei krukke med is. Yoghurt bak deg på andre siden av passasjen.
Senga god å ligge i og kingsize, ett +. Dyne som dekket hele senga, flott ++.
Mn så tynn, frøys og la den dobbelt. Hjalp ikke, sov ikke godt.
Natta etterpå brukte jeg stillongs og trøye, sov noenlunde, i et rom med 20 gr. Ikke Ok.
Godt med parkering, mn det hjelper lite, dette blir siste mulighet.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Ove H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
stienge, General Manager på Moxy Oslo X, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2019

Kjære Ove H.

Takk for din tilbakemelding.

Vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle vår serviceleveranse og vårt konsept og tar med oss denne tilbakemeldingen i vårt arbeid.

Takk igjen for din tilbakemelding, jeg setter stor pris på den.

Beste hilsen fra
Stine Engen
#atthemoxy

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Veldig fornøyd med oppholdet. Bra og rene rom og resepsjonen ga meg en bar følelse. Betjeningen var veldig frempå og hyggelige. Følte at jeg fikk oppmerksomhet og var en VIP gjest. Absolutt et hotell å anbefale!

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Kim C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stine E, General Manager på Moxy Oslo X, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2018

Hei Kim.

Takk for du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding, det er veldig hyggelig å høre at du vil anbefale oss videre til andre.

Håper vi sees snart igjen.

Peace & Love + Moxy

Stine Engen
Captain #atthemoxy

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Ankom 19.30 og havner da rett i festen til en butikkjede som har møte. Roter litt rundt før jeg skjønner at innsjekk skjer i baren. De samme som tapper øl, sjekker inn gjester. Uvanlig(trendy) barområde som også er frokostområde. Ulike stoler og bord. Alle med bøker,spill eller plater på bordet. Hjemmekoselig eller rotet? Ordinær frokost.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Morol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stine E, General Manager på Moxy Oslo X, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018

Hei Morol.

Takk for at du besøkte Moxy Oslo X.

Hos oss så er de tradisjonelle hotellområdene smeltet sammen til en sprell levende lobby med både innsjekk og bar i et og samme området.

Vi håper du hadde et fint opphold hos oss og at vi snart ser deg tilbake hos oss - velkommen skal du være.

Beste hilsen fra

Stine Engen
Captain #atthemoxy

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018

Besøkte Moxy Oslo X på Hellerudsletta/Skedsmo fordi vi ikke ville parkere i Oslo s på gjennomreise. Hotellet ligger bak en stor parkeringsplass og ved ankomst så vi ikke først resepsjonen. Den er en kombinasjon av en bar og resepsjon. Rommet var lite og enkelt- Ingen skap eller garderobe. Kun knagger og hyller, en seng (dobbel) og et lite bad. Men det fungerte for en natt. Det er ikke mye å ta seg til rundt hotellet, men det var nok av ting du kunne gjøre i lobbyen og restauranten. Her var det bøker, platespillere, fotballspill og mye annet de fritt kunne bruke. Frokosten var meget bra. Et artig hotell

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, roarbi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MoxyOsloX, General Manager på Moxy Oslo X, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018

Kjære Roar B I.

Takk for din tilbakemelding.
Det er hyggelig å høre at dere hadde det fint med våre aktiviteter hos oss, selv om det ikke er mye å ta seg til i nærheten.
Rommene er ikke de største eller de med mest utstyr, men de fungerer bra for en natt eller tre.

VI håper å se dere snart igjen.

Beste hilsen
Stine Engen
Captain #atthemoxy

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser