Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Destinia.com
Hurb
Trip.com
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (164)
Filtrer anmeldelser
164 resultater
Vurdering fra reisende
63
65
20
10
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
63
65
20
10
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 164 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Greie familierom med god løsning med ekstrasenger på veggen. Gulvet var ganske skittent ved hodeenden på sengen. Oppdaget det når vi først var installert, ellers hadde vi bedt om nytt rom. Nå får hotellene lov til å ha buffet igjen og jeg må si jeg er spent på smittetallene etter det. Særlig en gjest gikk rundt og hostet mye i buffeten, så pass mye at vi valgte å forlate frokosten i frykt for smitte. Ellers var det ingen ryddige bord da vi kom til frokosten, så vi satte oss ved et «brukt» bord og regnet med at de ville rydde det ganske kjapt. Det skjedde ikke. Vi ryddet det til sides selv og vasket bordet selv, men i løpet av tiden vi satt der ble ikke forrige gjests dekkstøy fjernet.

Vi kommer sikkert til å benytte oss av hotellet igjen. Greie rom, gratis parkering og kort vei til bybanen, men så lenge myndighetene tillater buffet, så tar vi nok frokost et annet sted.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Norw12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torgrim Viken, General Manager på Scandic Kokstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2020

Hei Norw12,

Takk for ditt besøk her på Scandic Kokstad samt din tilbakemelding her på TripAdvisor.

Fint å lese at du likte vår gratis parkering, familierom samt nærheten til Bybanen.

Dersom gjester setter seg ved bord som ikke er ryddet er det dessverre umulig for våre servitører å vite at det er forrige gjests dekketøy som fortsatt er på bordet. Vi anbefaler våre gjester å komme så tidlig som mulig til frokost nettopp for å unngå at det blir for mange i restauranten samtidig som vi har ekstra bemanning på frokosten for å kunne rydde bord raskest mulig nå under fellesferien.

Igjen takk for ditt besøk og velkommen tilbake en annen gang.

Med vennlig hilsen,
Torgrim Viken
Direktør
Scandic Kokstad

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Bodde 2 netter her i vår 2020 norgesferie , bodde og på 2 andre scandic hotell på turen , dette var eneste med gratis parkering , beste frokosten hadde vi her så det er pluss også beste angående spill i hovedområde , familie rommene var di klart minste på turen vår og litt varme , rart det er så stor forskjell på scandic frokost fra hotell til hotell , hotelle lå sentralt ved bybanen kort unna

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, arild h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torgrim Viken, General Manager på Scandic Kokstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

Hei 512arildh, Takk for ditt besøk her på Scandic Kokstad og for din tilbakemelding her på TripAdvisor. Fint å lese at du likte vår gratis parkering, nærhet til Bybnanen, frokost samt vårt Fun & Play område. Alle våre rom er 16m2, også familierommen med wall beds. Igjen takk for ditt besøk og velkommen tilbake. Med vennlig hilsen, Torgrim Viken, Direktør, Scandic Kokstad

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Veldig bra og billig sted til bo. Særlig med en god frokost gir en bra start for dagen din. Rommet var gansk trang for en familie med 2 barn. Det var veldig varmt i rommet og når du åpner vinduet så sitter måker utenfor som lar deg ikke sove til kl.1.00 om natta og vekker deg tidlig på morgen. Da blir dårlig natt sovn.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Rifsul
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Torgrim Viken, General Manager på Scandic Kokstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hei Rifsul, Takk for ditt besøk her på Scandic Kokstad samt din første tilbakemelding her på TripAdvisor. Fint å lese at du fant vårt hotell et veldig bra sted å bo samt at du likte vår gode frokost. Alle våre rom er 16m2 så jeg forstår det kan føles trangt for en familie. Kanskje for ditt neste besøk kan du reservere to rom ved siden av hverandre med en innvendig dør? Igjen takk for ditt besøk og velkommen tilbake! Med vennlig hilsen, Torgrim Viken, Direktør, Scandic Kokstad

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Torgrim Viken, General Manager på Scandic Kokstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 7. juli 2020

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Torgrim Viken, General Manager på Scandic Kokstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2020
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser