Hummerh20
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Torstein Sperre, General ManagerScandic Kokstad, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. mai 2024
Kjære Sveinung,
Beklager noe sen tilbakemelding på dette innlegget. Tusen takk for hyggelig selskap og ikke minst - for at du vil være vår gjest!
Dette setter vi utrolig stor pris på.

Synd du ikke fikk med deg middagen i mai, vi gjentar dette over sommeren!

Vennlig hilsen - på vegne av hele team Kokstad!
Se flere hoteller i Kokstad
Anmeldt 7. januar 2024

Dato for oppholdet: januar 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Torstein Sperre, Daglig leder på Scandic Kokstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. februar 2024

Anmeldt 23. oktober 2023

Greit hotellrom for én overnatting. Kjøleskap/minibar fungerte ikke, og luktet i tillegg vond. Ellers fikk vi inntrykk av at rommet ikke var spesielt godt vasket da vi overnattet der. Frokosten, derimot, var veldig god!

Dato for oppholdet: september 2023
Takk, Benjamin T
Torstein Sperre, Daglig leder på Scandic Kokstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2023

Kjære benjamint769,
takk for ærlig tilbakemelding etter opphold hos oss.
Jeg kan stå inne for at vår husøkonomavdeling legger sin stolthet i å levere rene rom til våre gjester. Så vi kjenner oss ikke helt i din beskrivelse. Når det er sagt kan feil selvsagt forekomme. Vi beklager at du ikke var fornøyd.
Ærlige tilbakemeldinger er noe av det viktigste vi jobber med, nettopp for å kunne forbedre oss.
Vi tar med oss din tilbakemelding i vår interne evaluering og håper selvsagt at du vil gi oss en ny sjans ved en annen anledning.

Med ønske om en fin weekend!

Vennlig hilsen,
Team Kokstad

Anmeldt 2. oktober 2023 via mobile enheter

Etter at hotellet ble helt/delvis flyktningemottak i 22/23 engang så kom jeg tilbake her nå 2 ganger i sept og oktober 23. Burde ant denne elendigheten etter første tur, men da ankom jeg sent og dro tidlig på morgenen. Problemet første gang var blant annet at kjøleskap på rom var defekt, litt dumt når du har med deg ting du vil putte inn der, deretter hang dusj hode på halv åtte, og var tydelig ødelagt. Rakk en kjapp middag der du kunne velge mellom kokkens valg som var svinenakke til 255 og torsk i en ubestemmelig saus til ca 350kr, valgte torsken, men klarte bare og spise 2-3 biter før jeg skjønte at dette ikke var noe annet en kjapt oppvarmet, jeg betalte og gikk uten å si et ord, spiste heller et par knekkebrød på rommet.
Frokosten er som vanlig på Scandic , brødene er så harde at du kan bygge hus med de, så nytteløst å spise, holdt meg til en tallerken med cornflakes. Så ankom jeg nå 02 okt for ei overnatting samme type rom ble bestilt, med kjøleskap og vannkoker. Nok engang, kjøleskap var dødt, vannkoker virket, leselys ved senga var brytere knekt av, samme problem som første gang med dusj hode som hang på halv åtte, du ser bokstavelig at ting er brukt mye, og slitt på veldig kort tid, det er fortsatt delvis asylmottak med masse bråk av unger som springer, ingen kritikk for de Ukrainske ungene som sikkert kjeder r**a av seg, men det egner seg ikke som hotell lengre. Samme middagsmeny som første gang, resultatet ble også denne gang knekkebrød på rommet, like greit, men nå har jeg lært, prøver ikke ut dette hotellet en gang til, til det er det altfor mange andre som er 10 ganger bedre, rådet er, styr langt unna

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, Jan Rune B
Torstein Sperre, Daglig leder på Scandic Kokstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2023

Hei Jan Rune,
først av alt vil jeg takke for ærlig tilbakemelding. Jeg har lest igjennom det du skriver og det er beklagelig at dine opphold ikke ble som fornventet - eller sto til dine forvetninger. Det stemmer som du sier, vi har siden mars 2022 tatt i mot flyktninger fra Ukraina. Dette volumet har gått opp og ned, og i perioder har vi nesten ikke hatt flyktninger i det hele tatt. Kort fortalt har vi langt flere vanlige gjester enn flytninger. Alle hotellts fasiliteter er åpen og denne flyktningdriften er begrenset til et eget område i hotellet.
Vår husøkonomavdeling gjennomgår samtlige rom daglig og feil utbedres konstant av vår tekniske avdeling, derfor synes jeg det er leit at du tydeligvis har fått et rom med defekter. Kontaktet du resepsjonen for å bytte rom? Det er vanskelig å gjøre noe med et problem hvis vi ikke vet om det. :-)
Gjennom hele uken, året rundt har vi stamgjester som bor hos oss, dette er stort sett fordi de ønsker å bo hos oss.
For vår del er det helt avgjørende at våre gjester kommer igjen og at de blir godt tatt vare på.
Vi tar til oss det du alle skriver til oss og takker deg for din direkte ærlighet. Dette er nødvendig for å kunne bli bedre.
Når det gjelder restauranten, så jobber vi hardt for å tilby et variert og relevant produkt med fokus på kvalitet.
Våre tilbakemeldinger er gode, så vi kjenner oss ikke igjen i din beskrivelse. Men vi tar med oss feedback og evaluerer internt.

Med ønske om en fin høst,

Med vennlig hilsen Team Kokstad

Anmeldt 23. september 2023

Dato for oppholdet: september 2023

Anmeldt 28. august 2023

Fint hotell til en fornuftig pris. Personalet er hjelpsomme, blide og hyggelige, vi følte oss velkomne og sett.
De hadde utmerket middag i restauranten og personalet var dyktige til å veilede blant rettene

Dato for oppholdet: august 2023
Takk, tyrkia17
Torstein Sperre, Daglig leder på Scandic Kokstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2023

Kjære tyrkia17,

tusen takk for hyggelig tilbakemelding etter ditt opphold hos oss.
Dette setter vi veldig stor pris på!

Ved vennlig hilsen
Team Kokstad