Etter at hotellet ble helt/delvis flyktningemottak i 22/23 engang så kom jeg tilbake her nå 2 ganger i sept og oktober 23. Burde ant denne elendigheten etter første tur, men da ankom jeg sent og dro tidlig på morgenen. Problemet første gang var blant annet at kjøleskap på rom var defekt, litt dumt når du har med deg ting du vil putte inn der, deretter hang dusj hode på halv åtte, og var tydelig ødelagt. Rakk en kjapp middag der du kunne velge mellom kokkens valg som var svinenakke til 255 og torsk i en ubestemmelig saus til ca 350kr, valgte torsken, men klarte bare og spise 2-3 biter før jeg skjønte at dette ikke var noe annet en kjapt oppvarmet, jeg betalte og gikk uten å si et ord, spiste heller et par knekkebrød på rommet.
Frokosten er som vanlig på Scandic , brødene er så harde at du kan bygge hus med de, så nytteløst å spise, holdt meg til en tallerken med cornflakes. Så ankom jeg nå 02 okt for ei overnatting samme type rom ble bestilt, med kjøleskap og vannkoker. Nok engang, kjøleskap var dødt, vannkoker virket, leselys ved senga var brytere knekt av, samme problem som første gang med dusj hode som hang på halv åtte, du ser bokstavelig at ting er brukt mye, og slitt på veldig kort tid, det er fortsatt delvis asylmottak med masse bråk av unger som springer, ingen kritikk for de Ukrainske ungene som sikkert kjeder r**a av seg, men det egner seg ikke som hotell lengre. Samme middagsmeny som første gang, resultatet ble også denne gang knekkebrød på rommet, like greit, men nå har jeg lært, prøver ikke ut dette hotellet en gang til, til det er det altfor mange andre som er 10 ganger bedre, rådet er, styr langt unna