Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
hms243
Stavanger, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 24. jan. 2019
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
3,0 av 5 boblerVerdi
4,0 av 5 boblerService
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
LivP5, KundeansvarligThon Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 12. mars 2019
Kjære gjest,
Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldse her på TripAdvisor. Med tre jobbreiser på hotellet har du et godt grunnlag for å uttale deg, og vi beklager at vi ikke oppleves som mer en middels.
Der ligger planer for basseng og trimrom, som mest sannsynlig settes i gang like før sommeren, så da håper jeg du blir mer fornøyd etter dette.
Jeg kan anbefale oppgraderte rom, våre superior rom har i løpet av de siste ukene fått nye stoler. Vi har fått mange tilbakemeldinger på plaststolene, og har derfor valgt å skifte disse ut med nye stoler, foreløpig på våre 72 superior rom.
Jeg er glad for at frokosten og servicen, sammen med beliggenheten er lyspunkter. Dette er tre viktige momenter, som jeg setter stor pris på at var bra.
Jeg håper du vil komme tilbake til Thon Hotel Bergen Airport! Du er hjertelig velkommen.
Vennlig hilsen
Liv P
Hotellsjef
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 324
  • Booking.com
    kr 1 324
  • travelup.com
    kr 1 139
  • Expedia.com
    kr 1 328
0.1 km fra Thon Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 611
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
0.0 km fra Thon Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 361
  • Expedia.com
    kr 1 359
  • Trip.com
    kr 1 318
  • Strawberry Hotels
    kr 1 540
1.8 km fra Thon Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 585
  • Booking.com
1.5 km fra Thon Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
kr 1 591
kr 1 549
  • Tripadvisor
    kr 1 553
  • Booking.com
  • Hotels.com
1.6 km fra Thon Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 890
kr 1 758
  • Expedia.com
    kr 1 763
  • Strawberry Hotels
    kr 1 890
  • Hotels.com
    kr 1 758
1.6 km fra Thon Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 229
  • Expedia.com
    kr 1 250
  • Vio.com
    kr 1 137
  • Hotels.com
    kr 1 403
10.4 km fra Thon Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Lobby
kr 1 299
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    kr 1 303
  • Hotels.com
    kr 1 299
  • Agoda.com
    kr 1 299
10.5 km fra Thon Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 469
  • Hotels.com
    kr 1 579
  • Vio.com
    kr 1 208
  • Expedia.com
    kr 1 584
10.6 km fra Thon Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Exterior
kr 1 695
kr 1 526
Bestill nå med Marriott Bonvoy
  • Booking.com
    kr 1 526
  • Hotels.com
    kr 1 526
  • Expedia.com
    kr 1 526
10.7 km fra Thon Hotel Bergen Airport
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i Kokstad
Anmeldelser (350)
Filtrer anmeldelser
350 resultater
Vurdering fra reisende
119
149
50
22
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
119
149
50
22
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6671 av 350 anmeldelser
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Kald bastu, slår seg av etter kort tid og kun kaldt vann i garderobedusjen. Dette var meget skuffende, da hotellet ble valgt etter desse fasiliteter i tillegg til bassenget som ellers var bra. Flott hotell og service utenom dette.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Rune A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
LivP5, Kundeansvarlig på Thon Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2018

Hei Rune,
Tusen takk for din tilbakemelding her på Tripadvisor. Vi har hatt litt trøbbel i det siste med at badstuen slår seg av og at det tar fryktelig lang tid før det varme vannet kommer fram til gadereobedusjene, og jeg beklager at dere ble rammet av dette, og dermed fikk en skuffelse hos oss!
For å løse problemene hadde vi i går elektrikker på besøk, og han fikset badstuen i damegarderoben samt varmtvannet begge steder. Nå venter vi på en tilbakemelding ang herrebadstuen så er alt oppe og går igjen.
Veldig hyggelig at hotellet og servicen innfridde forventningene.
Hjertelig velkommen tilbake til oss.
Vennlig hilsen
Thon Hotel Bergen Airport
Liv Prestegård
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Et meget bra hotell med fine rom og kjekke betjening.god frokost. Godt med parkering og ikke minst et fint basseng og fint treningsområde. Dette hotellet ligger praktisk plassert om du skal ut å fly(Flesland) entur på byen ( bybanen) like ved. Shopping, Laguneparken i nærheten og fine tur muligheter i nær området. Her trives vi godt når vi er i Bergen.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Maps57215931638
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
LivP5, Kundeansvarlig på Thon Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2018

Hei,
Tusen takk for svært hyggelig tilbakemelding og topscore her på Tripadvisor.
Vi setter stor pris på at du synes rommene er fine, betjeningen hyggelig og frokosten god! Det er enkelt å reise rundt i Bergen med Thon Hotel Bergen Airport som utganspunkt - supert at dere trives hos oss.
Hjertelig velkommen tilbake!
Vennlig hilsen
Thon Hotel Bergen Airport
Liv Prestegård
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Har vært her 2 ganger nå. Den første gangen fikk jeg et rom, der madrassen var preget av forhåpentligvis stor kaffeflekk. I tillegg lå det gjenstander under madrassen, som jeg selvsagt sjekket etter den store flekken. Gav da beskjed til resepsjonen som ordnet et nytt rom til meg.

Det andre hotellrommet som jeg bodde på nå til helgen var et støvete rom, med flekker på toalettveggene. I tillegg så ble det observert eg insekt kravlende inne på rommet, men det forsvant under sengs før vi fikk identifisert det.

I tillegg må det være den mest gretne resepsjonisten jeg noensinne har fått på et hotellopphold. Var ikke et eneste smil å få. Det kan selvfølgelig hende at vddkommende ikke har hatt en god dag, men det ble mye styr med 2 forskjellige betalingskort ved bestilling av flere enn et rom. I tillegg ble det ikke redd opp til ekstraseng etter vi bestilte dette.

En veldig hyggelig kar under opplæring i resepsjonen.

Meget god frokost og flott svømmebasseng

Gode idrettspriser

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, tovov
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
LivP5, Kundeansvarlig på Thon Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Hei Tovov,

Takk for at din tilbakemelding her på Tripadvisor. Vi er glade for at dere likte frokosten, svømmebassenget og idrettsprisene.
Når det gjelder servicenivået og rengjøring er dette noe vi absolutt tar til oss og skal se på våre interne rutiner slik at vi kan bli bedre. Supert at du sier fra slik vi blir oppmerksomme på dette - vi setter svært stor pris på tilbakemeldinger mens dere bor hos oss også, slik at vi kan fikse med en gang.
Jeg håper dere er villige til å gi oss en ny sjanse, og håper å kunne ønske dere velommen tilbake!
Vennlig hilsen
Thon Hotel Bergen Airport
Liv Prestegård
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018

Eit bra og godt hotell. Svømmebasseng, dessverre ikkje prøvd av meg. God standard på rommet, og skikkeleg reinhald. Ingen ting utsette. Mykje velje i til frukost, og god frukost. Personalet er serviceinnstilt og smilande.

Romtips: god tilgjengligheit, stille og fredleg for støy
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Bjørn S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
LivP5, Kundeansvarlig på Thon Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

Hei Bjørn,
Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding her på TripAdvisor - ekstra hyggelig med topsscore :)
Vi er glade for at standarden på rom og renhold var bra, sammen med utvalget til frokost og servicen. Viktige punkter alt sammen, så veldig kjekt at du var fornøyd.
Hjertelig velkommen tilbake til Thon Hotel Bergen Airport.
Vennlig hilsen
Liv Prestegård
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Bestandig fornøyd med overnattinger hos thon hoteller😁👍enten det er her eller der.hyggelig betjening både i resepsjon, restaurant tidlig morgen til frokost, serviceminded betjening.jeg har ingenting å sette fingeren på ,egentlig!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Roar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
LivP5, Kundeansvarlig på Thon Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

Hei Roar,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og top score her på Trip Advisor. Det er utrolig hyggelig å høre at Thon Hotellene leverer på service!
Hjertelig velkommen tilbake til oss.
Vennlig hilsen
Thon Hotel Bergen Airport
Liv Prestegård
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser