Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 164
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 18.12.21
Booking.com
USD 163
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 19.12.21
Trip.com
USD 156
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 19.12.21
PricelineUSD 171
Hotels.comUSD 164
FindHotelUSD 172
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (318)
Filtrer anmeldelser
318 resultater
Vurdering fra reisende
99
145
48
17
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
99
145
48
17
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 318 anmeldelser
Anmeldt 28. august 2020

Vi opplevde god service og et hyggelig personale hele tiden. Rommet som vi fikk, 332, var romslig med gode senger, og et flott bad. Badet kunne likevel godt hatt et par håndklebøyler til de store håndklærne. Vi hadde også stor glede av de flotte treningsfasilitetene i kjelleren og shuffleboardet i resepsjonen. Selv med covid 19 var frokosten riktig hyggelig og rikholdig. Det eneste som jeg savnet var et litt større utvalg av grovt brød. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, pedersen2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Har budd her ved to ulike høver i sommar, og vi har likt oss veldig godt. Fine og reine rom, god frukost og veldig trivelege ansatte. Vi hadde ei bonusnatt her også, og vart oppgradert til superior rom. Slikt set vi svært stor pris på. Gode senger, smart-TV, fine fellesarealer og matbutikk rett i nærheten. Fekk ikkje testa ut restauranten, men det får bli neste gong. Vi kjem garantert att

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 297kristinad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

God parkering ved hotellet.
Det var hyggelig og grei service. Det var et greit stort rom med det som trengtes, blant annet kjøleskap og minibar. Noe støy fra veien. Det var ypperlige middager, godt anrettet og med hyggelig service.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, BestefarMomo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thon Hotel Bergen Airport, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2020

Kjære BestefarMomo,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive om ditt opphold hos oss.

Hyggelig å lese at du var fornøyd med vår service, rommet, og middagen i Restaurant Lindbergh.

Vi ønsker deg og dine en fin sommer videre! Håper å se dere igjen.

Vennlig hilsen,
Thon Hotel Bergen Airport

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Thon Hotel Bergen Airport er et utmerket hotell å bo på hvis du reiser med bil. Gode parkeringsmuligheter der du kan la bilen stå mens du tar bybanen til sentrum. Nærmeste stoppested er bare et par minutter unna.
Rommene er helt OK og inneholder alt du trenger. Frokosten ligner på slik det var før epidemien. For syvsovere vare den dessverre bare til kl. 09:00.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Oddvar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thon Hotel Bergen Airport, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Kjære Oddvar,

Tusen takk for din fine tilbakemelding av Thon Hotel Bergen Airport. Vi setter stor pris på at du er fornøyd med oppholdet og vår gratis parkering. Jeg kan også anbefale deg buss nr. 51 som går rett med innkjørselen til hotellet, da tar det kun 20 minutter inn til sentrum.

Frokosttidene er litt begrenset nå pga. redusert belegg i denne spesielle tiden vi er i, men i helgene har vi den åpen til kl. 10:30 for syvsovere på helgetur :) Da vi har for det meste business gjester og reisende boende i ukedagene, så vi starter ekstra tidlig med frokosten for dem.

Stay safe og velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Adrian T - Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Eg broren min og faren min budde her ei helg i september. Rommet var heilt ok, ikkje noko spesielt. Det var smart tv, det likte eg. Det var bråk den eine natta fikk ikkje sove. Vi åt middag der eine kvelden, maten var heilt ok. Eg åt pommes frites. Frukosten var ikkje mykje bedre. Mykje usunn fristande mat. Fikk vondt i magen av lappene, men det kunne jo berre vert magen min. Har budt her fleire ganger, gangen før budde eg på eit rom som no er eit toalett. Ligger like ved rush og vi fikk rabatt, sidan vi budde der. Ligger 45 minutter med bybane frå byen. Kan bu her igjen.

Dato for oppholdet: september 2019
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, annanesseanmelder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thon Hotel Bergen Airport, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Kjære Anna,

Tusen takk for din tilbakemelding av Thon Hotel Bergen Airport. Vi setter stor pris på det.

Det stemmer at vi har mistet ett rom, da fikk vi bla. nye konferanselokaler og toaletter i lobby i fjor høst. Kan også anbefale dere å ta bussen som går fra hovedveien ved innkjørselen til hotellet, da tar det kun 20 minutter inn til sentrum :)

Jeg beklager om frokosten ikke falt helt i smak, da vi fortsatt følger strenge smittevernregler fra FHI i forhold til buffet ordning. Da er det ikke like lett å ha så stort utvalg som vi hadde tidligere, vi arbeider hele tiden med nye løsninger og forbedringer i henhold til smittevern.


Stay safe og velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Adrian T - Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser