Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 174
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.12.21
Priceline
USD 183
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 12.12.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
USD 169
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.12.21
Booking.comUSD 175
FindHotel
ZenHotels.comUSD 184
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (318)
Filtrer anmeldelser
318 resultater
Vurdering fra reisende
99
145
48
17
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
99
145
48
17
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 318 anmeldelser
Anmeldt 5. oktober 2020 via mobile enheter

Hadde en operasjon i Bergen og måtte derfor bo på hotell. Følte meg veldig godt ivaretatt av personalet på hotellet og de strakk seg langt for å hjelpe meg. Stor takk! Samboeren min var med som følge og jobbet mens jeg opererte og hentet meg inn, noe som fungerte ypperlig! Savnet et lunsjtilbud i restauranten, men man har mulighet til å smøre matpakke under frokosten.

Dato for oppholdet: oktober 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, gunnkarin_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2020

Gunstig plassert hotell med god service og gode faciliteter. Nærme flyplass og få minutter fra Birklandskiftet der Bybanen kan tas til sentrum og busser kan benyttes til andre områder av Bergen. Ryddig og rent rom. Stor parkeringsplass. Rolige omgivelse.
God frokostbuffet.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, janovee162
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2020

Vi opplevde god service og et hyggelig personale hele tiden. Rommet som vi fikk, 332, var romslig med gode senger, og et flott bad. Badet kunne likevel godt hatt et par håndklebøyler til de store håndklærne. Vi hadde også stor glede av de flotte treningsfasilitetene i kjelleren og shuffleboardet i resepsjonen. Selv med covid 19 var frokosten riktig hyggelig og rikholdig. Det eneste som jeg savnet var et litt større utvalg av grovt brød. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, pedersen2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Har budd her ved to ulike høver i sommar, og vi har likt oss veldig godt. Fine og reine rom, god frukost og veldig trivelege ansatte. Vi hadde ei bonusnatt her også, og vart oppgradert til superior rom. Slikt set vi svært stor pris på. Gode senger, smart-TV, fine fellesarealer og matbutikk rett i nærheten. Fekk ikkje testa ut restauranten, men det får bli neste gong. Vi kjem garantert att

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 297kristinad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

God parkering ved hotellet.
Det var hyggelig og grei service. Det var et greit stort rom med det som trengtes, blant annet kjøleskap og minibar. Noe støy fra veien. Det var ypperlige middager, godt anrettet og med hyggelig service.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, BestefarMomo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thon Hotel Bergen Airport, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Bergen Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2020

Kjære BestefarMomo,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive om ditt opphold hos oss.

Hyggelig å lese at du var fornøyd med vår service, rommet, og middagen i Restaurant Lindbergh.

Vi ønsker deg og dine en fin sommer videre! Håper å se dere igjen.

Vennlig hilsen,
Thon Hotel Bergen Airport

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser