Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 165
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 27.08.22
Booking.com
USD 171
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.08.22
Priceline
USD 155
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.08.22
Hotels.comUSD 165
TravelocityUSD 165
ZenHotels.comUSD 212
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (329)
Filtrer anmeldelser
329 resultater
Vurdering fra reisende
108
147
48
17
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
108
147
48
17
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 329 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Dette hotellet velger vi alltid når vi drar til Bergen på overnatting med barna! Familierommene som består av 2 dobbeltrom med dør imellom er en av hovedårsakene til at vi velger dette hotellet! Alle får en god seng å sove i og ingen trenger å sove på en sovesofa noe barna setter stor pris på Frokosten er veldig god med stort utvalg. Hyggelige ansatte som gir ypperlig service!
Vi gleder oss til neste besøk.
Eneste vi savnet var bassenget så vi håper det kommer tilbake snart

Romtips: Gratis parkering utenfor hotellet.
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Kristine T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Stille og rolig hotell med gode senger. Rent. Vi bodde her noen dager i forbindelse med oppussing. Frokosten var meget bra. Rikt utvalg. Også gluten frie varer( men det kan være man må melde i fra på forhånd). Mange parkeringsplasser. Perfekt til vårt formål.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Journey54719719907
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. desember 2020

Rent og pent hotell med en Hyggelig atmosfære. Stor og fin lobby, men samtidig veldig koselig. Flotte rom med alt jeg trengte. Hyggelige ansatte på alle avdelinger, innsjekk og utsjekk gikk uproblematisk og jeg følte meg velkommen. Nydelig frokost i en flott frokostsal og med bra utvalg. Rett og slett en trivelig opplevelse

Dato for oppholdet: desember 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, LenaLena3553
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. oktober 2020 via mobile enheter

Vi ble ønsket velkommen av en hyggelig mann . Oppgraderte rommet til suite,og vi ble ikke misfornøyd. Kjempefin. Spiste på huset, deilig mat og god vin. Kan anbefales. Kommer gjerne igjen ved en annen anledning.

Dato for oppholdet: oktober 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, bj0ergj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. oktober 2020 via mobile enheter

Hadde en operasjon i Bergen og måtte derfor bo på hotell. Følte meg veldig godt ivaretatt av personalet på hotellet og de strakk seg langt for å hjelpe meg. Stor takk! Samboeren min var med som følge og jobbet mens jeg opererte og hentet meg inn, noe som fungerte ypperlig! Savnet et lunsjtilbud i restauranten, men man har mulighet til å smøre matpakke under frokosten.

Dato for oppholdet: oktober 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, gunnkarin_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser