Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 154
Expedia.com
USD 163
Fullt refunderbart før søn. 17. des.
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Hotels.comUSD 163
travelup.comUSD 161
Se alle 15 tilbud
Anmeldt 8. august 2022 via mobile enheter

Hyggelig og imøtekommende personale gjorde oppholdet ekstra hyggelig. Hotellet har god beliggenhet med tanke på flyplass og bybanen til Bergen sentrum. For oss som reiser med kjæledyr(hund) er det alltid en fordel med turterreng rundt hotellet.👍

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, JarleGrevstad
Anmeldt 7. august 2022

Da teltturen vår holdt på å drukne oss, så ordnet en utrolig hyggelig dame i resepsjonen en ordning for neste natt. Hun veiledet oss gjennom booking for å sikre at vi fikk det vi trengte og når vi kom til hotellet på ettermiddagen så hadde hu virkelig ordnet opp for oss. Connecting rooms så alle fikk sove i skikkelig seng og eget rom til eldstegutten. Samtlige i resepsjonen har vært utrolig hyggelige og frokosten var alldeles nydelig. Rett og slett en av de klart bedre hotellopplevelsene vi har hatt!

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, R7865AVanitaa
Anmeldt 23. juni 2022 via mobile enheter

Dette var ett bra hotell bra service resepsjonistene var hyggelige og fikk veldig bra hjelp fra dem. Sengene var særdeles gode å sove på og kommer gjerne tilbake neste gang jeg skal til Bergen. Anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, JanToreR6
Anmeldt 30. mars 2022

Thon Hotel er førstevalget vårt når vi er på reise i Norge. Frokosten er førsteklasses og det er mye god mat og velge i. Vi valgte også å kjøpe middagsbuffet på lørdagen. Maten var smakfull med flere varmretter , og mange gode desserter å velge mellom. Personellet er hyggelig og imøtekommende. Rommet vi hadde var smakfullt innredet og med gode senger. + for at det var mulig å åpne vindu for lufting, men det hadde vært fint å kunne velge en tynnere dyne for "varme"personer. Ellers super fornøyd:)

Dato for oppholdet: mars 2022
    • Rom
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Tove T
Anmeldt 17. januar 2022 via mobile enheter

Jeg bor mye på hotell! Og prøver å få til overnattinger på Thon hoteller rundt om. Da vet jeg at jeg er godt ivaretatt. Og helt fantastiske senger. Alltid hyggelig betjening, og den beste frokosten, uansett hotellkjede i Norge.

Dato for oppholdet: januar 2022
Takk, David_Davidsen77