“Veldig god lunch! Flott service”
Anmeldelse av Glacier

Glacier
Vurdert som nr. 1 av 15 Restauranter i Odda
Prisklasse: USD 9 - USD 23
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god lunch!

Flott service og nydelig lunch. 2 voksne spiste tikka masala og et barn spiste kyllingspyd, og vi var alle veldig godt fornøyd. Renslig og pent.

1  Takk, 327helgal
Saif_odda, Owner på Glacier, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Kjære guest, tusen hjertelig takk for besøket og tilbakemelding. Velkommen tilbake.

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

God mat og rask servering. Passe store porsjoner. Litt stive priser, men alt i alt godt fornøyd med maten.

Takk, Hege F
Saif_odda, Owner på Glacier, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2020

Kære gjest,

Takk for besøket og tilbakemelding. Velkommen tilbake.

Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Hadde hørt at det skulle være så bra her, men ikke mer enn helt ok. Synd de ikke har noe bedre uteplass for du sitter rett ved siden av veien der all trafikk går. Spiste spagetti med kylling og det var lunka og kjedelig

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, 720s_lvia
Saif_odda, Owner på Glacier, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2020

Kjære gjest, takk for besøket og tilbakemelding. Beste retter her i retaurang er kylling tikka, biff kebab, kylling fatah, grillet kylling, grillet kubi og skepasti. Du har bestemt en vanlig rett som barna liker best. Det er uheldig for oss at vi har ikke spenende uteplass. Neste gang vi åpner ny restaurang bransje i en stor by, skal vi lete etter en plass med god uteservering.

Anmeldt 13. juni 2020

God service, fulle vinglass, perfekt kebab. Ser litt kjedelig ut fra utsiden, men verdt det når man er der.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, TanjaEp
Saif_odda, Owner på Glacier, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juni 2020

Takk for hyggelige besøket og tilbakemelding. Vi skal forbedre utsiden i framtida når vi har nok penger for refinansiering.

Anmeldt 13. september 2019 via mobile enheter

De skal ha for forsøket , spagetti m kylling helt greit med litt lite smak. Burger var sånn passe sa junior.

Dato for besøk: september 2019
Takk, John O
Saif_odda, Owner på Glacier, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2019

Kjære gjest,

Takk for tilbakemelding og velkommen tilbake for å prøve andre midøsten og indisk retter.

Reisende som så på Glacier, så også på

Har du vært i Glacier? Del dine erfaringer!