Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grei mat men ganske dyrt”
Anmeldelse av Glacier

Glacier
Vurdert som nr. 1 av 13 Restauranter i Odda
Prisklasse: USD 11 - USD 30
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Restauranten sier at de ikke er et fastfood sted, og det er de heller ikke, men det er litt den feelingen man får av stedet, dette litt pga brusskap, bord med ketsjup og dressinger samt menyene. Vi var ikke i underetasjen, kanskje det var litt mer "restaurant preg" der nede. Maten kom ganske fort og smakte helt fint. Kylling tikkamasala servert med et ferdigkjøpt naanbrød og ris med rester av stekte nudler i kostet 239 kr, jeg ser restauranten i et tidligere innlegg har forsvart prisene sine, men jeg jobber selv på restaurant og kan si at dette var litt dyrt i forhold til standeren på mat og lokalet forøvrig.

Mange spennende retter på menyen, men for en litt bedre middag ute en fredagskveld ville jeg nok anbefalt noe annet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, RagnhildAnnaA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Saif_odda, Owner på Glacier, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020
Google-oversetting

Dear Guest, Thank you for the visit and the review. When you work in restaurants of big town like Bergen where a resraurant can be run whole year due to a lot of customer all year round, I respect your view about the food price. But please put your leg in other people's shoe first. Odda is a small town of 5000 people and in the winter time, we were closed for the last 3 years. Can you realize why? Its because we dont have customers all year round like in summer. If we were in Bergen, we could have easily sold Tikka masala at a price 199 NOK and yet could survive the whole year.

I would definitely invite you to try other restaurants in Odda. I can gurantee that you will revise your opinion about us.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (217)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 217 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

God mat. Vi spiste Kylling Fatha Rask og hyggelig betjening. SUPER hjemmelaget ostekake til dessert.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 172gunnar_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Saif_odda, Owner på Glacier, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Tusen takk for besøket og almeldelse. Velkommen tilbake. :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Husker ikke navnet på rettene, men begge med kylling og utsøkte smaker. Veldig hyggelig betjening, rask servering og koselig miljø i underetasjen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Solfri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Saif_odda, Owner på Glacier, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Kjære gjest

Tusen hjertelig takk for besøket og spenende anmeldelser. Velkommen tilbake. Vi skal fortsette å drive resraurant dette år i vinteren også hver helga fra October til December.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Anbefaler ikke denne plassen. Maten smakte greit, hadde salat og couscous med kjøttdeig men endte opp med matforgiftning.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, henrikkesboger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Saif_odda, Owner på Glacier, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2020


Beklager at du hadde matforgiftning, men vi serverer cirka 150 folk hver dag for siste 4 år om sommeren og ingen har klage om mstforgiftning ennå. Vi selger dette retter 15 til 20 stykker hver dag nå. Vi kjøper råvarer hver dag og lager fersk mat hverdag. Dette er veldig populær rett også. Jeg spiser mat hverdag 2 ganger i vår restaurant og jeg hadde aldri matforgifning i løpet av siste 4 år. Er du sikkert at matforgiftning skedde fra vår resraurant eller andre plassen?

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Helt grei mat. Tikka masala og kebab og diverse annet. særs hyggelig betjening trekker opp. kan også ta take-away.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 444kines
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Glacier, så også på

 

Har du vært i Glacier? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din