Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ser enkelt ut - fantastisk mat!”
Anmeldelse av Glacier

Glacier
Vurdert som nr. 1 av 13 Restauranter i Odda
Prisklasse: USD 12 - USD 31
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Ikke la deg lure av det enkle utseende, maten er FANTASTISK!!! Rene og autentiske smaker! Kommer tilbake

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, annikenkill
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Saif_odda, Owner på Glacier, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2020

Kjære gjest,

Tusen takk for besøket og anmeldelse. Velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (220)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 220 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2020

Prøvde tikkaMasala. Virkelig ringe mat, som smakte som oppvarmet ferdigret fra dagligvarebutikken. Et glass vin fra en flaske som sikkert hadde stått åpen en uke.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Nistuhr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Saif_odda, Owner på Glacier, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020
Google-oversetting

Ferdimat?

We half-prepare the ingredients, rice, bread tikka masala everyday. We marinate the chicken as well. When anyone orders this item we grill the marinated chicken in 5-7 minutes at high temperature grill and make it ready to serve within 10-15 minutes. This is how restaurant works and serves food faster. Its not home cooking that you prepare one food item for half an hour. If we cook food homestyle way, you may need to wait 3-5 hours to get your food if the restaurant is busy and full.

Secondly, the wine is not served from flaske.

We sell 30-50 tikka masala every day. Numbers tell you the story of how popular it is here in the small town.

Finally I would like to request you just one thing. Please make the tikka masala as we make from your home (as you think it is just ready food shopped from supermarket). We will return your money. Promise.


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Restauranten sier at de ikke er et fastfood sted, og det er de heller ikke, men det er litt den feelingen man får av stedet, dette litt pga brusskap, bord med ketsjup og dressinger samt menyene. Vi var ikke i underetasjen, kanskje det var litt mer "restaurant preg" der nede. Maten kom ganske fort og smakte helt fint. Kylling tikkamasala servert med et ferdigkjøpt naanbrød og ris med rester av stekte nudler i kostet 239 kr, jeg ser restauranten i et tidligere innlegg har forsvart prisene sine, men jeg jobber selv på restaurant og kan si at dette var litt dyrt i forhold til standeren på mat og lokalet forøvrig.

Mange spennende retter på menyen, men for en litt bedre middag ute en fredagskveld ville jeg nok anbefalt noe annet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, RagnhildAnnaA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Saif_odda, Owner på Glacier, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020
Google-oversetting

Dear Guest, Thank you for the visit and the review. When you work in restaurants of big town like Bergen where a resraurant can be run whole year due to a lot of customer all year round, I respect your view about the food price. But please put your leg in other people's shoe first. Odda is a small town of 5000 people and in the winter time, we were closed for the last 3 years. Can you realize why? Its because we dont have customers all year round like in summer. If we were in Bergen, we could have easily sold Tikka masala at a price 199 NOK and yet could survive the whole year.

I would definitely invite you to try other restaurants in Odda. I can gurantee that you will revise your opinion about us.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

God mat. Vi spiste Kylling Fatha Rask og hyggelig betjening. SUPER hjemmelaget ostekake til dessert.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 172gunnar_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Saif_odda, Owner på Glacier, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Tusen takk for besøket og almeldelse. Velkommen tilbake. :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Husker ikke navnet på rettene, men begge med kylling og utsøkte smaker. Veldig hyggelig betjening, rask servering og koselig miljø i underetasjen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Solfri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Saif_odda, Owner på Glacier, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Kjære gjest

Tusen hjertelig takk for besøket og spenende anmeldelser. Velkommen tilbake. Vi skal fortsette å drive resraurant dette år i vinteren også hver helga fra October til December.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Glacier, så også på

 

Har du vært i Glacier? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din