Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke til å anbefale”
Anmeldelse av Asian Wok

Asian Wok
Vurdert som nr. 13 av 13 Restauranter i Odda
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Alle fikk lunken brus og denne må du helle i glass selv. Måtte vente på maten i ca. 50 min. Ikke ferske råvarer. Frosne grønnsaker. Ikke veldig bra service. Lokalet føles litt skittent.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, Anettlia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (132)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 132 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2020

Vi så på anmeldesene på tripadvisor og dette kunne se ut som en ok plass å spise. Vi ble først veldig skuffet over hvor skittent der var, derpåtil tok servitøren fingrene på spisedelen av gaflen og kniven nå i coronatider. Maten var ikke noe å skryte av og serveringen innebar søl og griseri på bordet og rundt.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, T350IHanderss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Dårlig servering der en må dele ut brus og mat selv på bordet. Servitørene tok på spisedelen av bestikket, dårlig - middelmådig mat, lite serviceinnstilt. I alt en dårlig opplevelse

Dato for besøk: juli 2020
Takk, A4605FZadrianl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

- Skittent på gulv og toalett.
- Smakløs og altfor salt mat
- Dårlig tilberedt kjøtt og vassne grønnsaker
- Vassen pommes frites
- Ukoselig lokale

+ God beliggenhet
+ Hyggelig personale
+ Rask betjening

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, torilh909
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

God mat og ok service. Tok lang tid før maten ble servert. Koselig og trivelig ute på terrassen. Mye mat for pengene.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Laader
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Asian Wok, så også på

 

Har du vært i Asian Wok? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din