“Styr unna!”
Anmeldelse av Asian Wok

Asian Wok
Vurdert som nr. 15 av 17 Restauranter i Odda
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Smakløst, og enkelte retter for salte. Dårlig stent kylling. Altfor dyrt for så dårlig mat! Føler oss lurt. Anbefales absolutt ikke.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Navigate26793391142

Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Hvis det eneste kriteriet er at du skal bli mett og få maten servert fort - så er dette plassen for deg. Hvis du i tillegg setter pris på god og spicy mat, med god service, så må du gå et annet sted

Takk, fitzox
Anmeldt 21. juli 2021

Jeg og kjæresten var her for å spise middag. Først ble vi overrasket over de høye prisene i forhold til hvilke priser vi er vant til fra lignende restauranter. Vi bestilte hver vår rett. Disse endte opp med å smake helt likt, både smakløse, dårlig tilberedt kjøtt og opptinte grønnsaker. Rettene var rett og slett ikke noe gode. Senere skulle jeg en tur på dame-toalettet. Der så det rett og slett ikke ut, og endte opp med å gå derfra.

Takk, Anonymjente123
Anmeldt 17. juli 2021

Maten var ikkje god,vi var 4pers.den var heller ikkje varm.Damene som jobber der var sure og ikkje serviceinnstilt i det hele tatt,ingen takk for besøket, kvitteringen ble kastet imot meg .Toalettet såg ikkje ut,ingen toalettpapir.Det var en som smilte,og det var en ungdom som ryddet av bordene.Det skal også være desinfeksjonsflaske på hvert bord,men det var det ikkje.Det var heller ikkje god avstand til hvert bord ute.Endte med dårlig mage dagen derpå.😟

1  Takk, Glaturist
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Servitøren slengte menyen på bordet og forsvant før vi fikk satt oss. Maten kom i løpet av 5-6 min, dette gjorde oss litt skeptisk i og med at den var tørr og kjempevarm. Kunne tyde på at den var varmet i en mikro? Både mat og drikke ble plassert på andre siden av bordet enn der vi satt. Servitørene var veldig sure og forsvant med en gang vi hadde fått det vi hadde bestilt, fikk heller aldri spørsmål om hvordan maten smakte. Det var lite folk på resturanten, så travelt hadde de det iallefall ikke. Det var store posjoner, som var bra, men dyrt.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Mobile50034126178

Reisende som så på Asian Wok, så også på

Har du vært i Asian Wok? Del dine erfaringer!