God mat med god kvalitet til prisen. Vi venter litt lenger for å bli servert, men servitør var snill.
3–7 av 27 anmeldelser
Vi spiste middag her under oppholdet. Vi ble positivt overrasket av denne middagen. Selv om utvalget ikke var stort var der både fiske retter og kjøttretter samt vegetar. Blir servert i det samme lokale som frokosten. Utsøkt biff var vårt valg. Veldig fornøyd og perfekt stekt. Anbefales.
God mat, men Signe som serverte lørdag var ikke så flink. Tok 1 time før vi hadde vann på bordet.. men den andre servitrisen var veldig flink men ellers god mat
Hei Krister.
Takk for tilbakemeldingen!
Fint at maten smakte og vi beklager at personalet vårt ikke nådde opp til dine forventninger denne dagen. Dette jobber vi hardt med og håper du gir oss en ny sjanse. Vi har helt ny meny og restaurantteamet har fått jobbet med opplæring og vertsskap siden sist.
Litt usikker på overskriften din, men jo vi leser alle tilbakemeldinger og vi tar også alle til oss. Vi har siste året gått gjennom en stor forandring og jobber hver dag med å bli bedre og også din merknad har blitt gjenstand for å jobbe med forbedring. Tusen takk.
Team Trolltunga Hotel