“Veldig god mat! Litt venting,”
Anmeldelse av Thai Take Away Odda

Thai Take Away Odda
Vurdert som nr. 1 av 4 Smått og godt i Odda
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat! Litt venting, men utrolig bra. Bestilte nr 10 og nr 15. Anbefales på det varmeste.…........ .............

Takk, V2956YQtomm

Anmeldt 10. juli 2020

Var innom for en liten lunsj og tenkte jeg skulle teste sushien. Endte opp med en rull med laks, en rull med fritert scampi og sjøgress til. Smaken var veldig god og ikke minst prisen. Med en farris endte alt dette på rett over 300 kr som ikke er all verden kontra andre sushi restauranter! Anbefales, jeg kommer vert fall til å stikke innom om turen går forbi her igjen. :)

1  Takk, Mattey1982
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte mat på Thai take away Odda etter at vi hadde vært på Trolltungen. Sushien så veldig flott ut og smakte svært godt. Ulempen var at det var lang ventetid (lenger enn det vi fikk beskjed om ved bestillingen), men på grunn av smaken var det verdt ventingen!

Takk, Lotta91
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Var innom og spiste. Bestilte Pad Thai, en klassisk thailandsk rett. Maten var nylaget og velsmakende. De har også sushi. Anbefales.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, ztig65
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Vi bestilte take away herfra. Nydelig og velsmakende mat. Familie på fem prøvde ulike retter. Vårrullene smakte fortreffelig og pad thai var min favoritt blant rettene vi hadde. Veldig hyggelig personale.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, tberg4

Reisende som så på Thai Take Away Odda, så også på

Har du vært i Thai Take Away Odda? Del dine erfaringer!