Bestill nå! Dette hotellet er snart utsolgt.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
StayForLong
Expedia.com
Hotels.com
Orbitz.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anmeldt 14. august 2019 via mobile enheter

Veldig idyllisk og fin campingplass. Stor kapasitet, og godt tilrettelagt for telt. Minus for altfor lite fellesområde og toalettfasiliteter i forhold til antall teltere. Anbefales allikevel, men du må vær tålmodig når du skal lage mat eller gå på do.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, Balance983
Anmeldt 30. juni 2019 via mobile enheter

Vi hadde med oss vår 3 måneder gamle datter, og fikk et rom så lå rett i dusj og toalett. (Rom 11). Helt grusomt!
Da hun legger seg rundt 8, var det umulig å få henne til å sove med så mange som slamret inn og ut i døren. Rommet ligger også så malplassert at flere ganger kom fremmede inn i tro om at det også var en dusj dør! (også på natten!!)
Vi kommer ikke tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, 432karinar
Anmeldt 9. juni 2019 via mobile enheter

Endte opp her da værgudene valgte å avslutte MC turen for dagen. Fint sted med god utsikt. Eneste ledige rommet var et 3 roms til 650 kroner. Rommet inneholdt et lite kjøleskap, køyeseng og et camping bord. Bad var felles, dusj kostet ekstra. Synes det var en høy pris mtp hva rommet inneholdt.

Dato for oppholdet: juni 2019
1  Takk, sindreellefsrod
Anmeldt 21. juni 2018

Odda Camping ligger veldig fint plassert med nydelig utsikt mot fjord og fjell, Hyttene er store og luftige, rengjordt med bravur og inneholder alt tenkelig utstyr bortsett fra steikeovn men det finner du i felleskjøkkenet. Eneste som mangler er en badeplass.
Hyttene vi leide er nokså nybygget, så ta det med i vurderingen av andre (tidligere) vurderinger.

Dato for oppholdet: mai 2018
Takk, Bjørn S
Anmeldt 4. oktober 2017 via mobile enheter

Vi bodde her to netter, og vi fikk en fin leilighet av nyere dato. Kort vei til Odda sentrum og til Buarbreen. Betjeningen sa ikke så mye da vi kom, men vi fikk betalt for oppholdet og fikk nøkkelen til leiligheten.

Trekker en stjerne da det ikke var noen steder å henge klær og håndklær på. Dette gjør det veldig rotete når en er fem stykker på tur.
Trekker en stjerne til for at det ikke er oppvaskmaskin der, noe jeg meter er et must i leilighetene selv om det er campingplass.
Vi måtte vaske alt vi brukte før vi brukte dette, da det var fett/ikke rent. Tydet på at det ikke var vasket i varmt nok vann. Litt liten kapasitet på varmtvannsbereder noe, og den brukte lang tid på å bevarte vannet.
Alt i alt en fin campingplass, men føler at prisen vi betalte ikke stod helt i stil med varen vi fikk levert.

Dato for oppholdet: oktober 2017
1  Takk, thornfredrikhemsen