“Kvalitet hele vegen 😃”
Anmeldelse av Fjoren Makalause Mat - STENGT

Fjoren Makalause Mat
Anmeldt 29. august 2020

Kjempebra service og knallbra mat. Bestilte bord i forkant. Alt var klappet og klart og betjeningen var veldig flinke. Maten var fantastisk god med lokalt preg. Anbefales på det sterkeste og vi vil gjerne komme tilbake.

1  Takk, ses884

2024 av 37 anmeldelser

Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Tipp topp! Utrolig god mat og fantastisk service! Burde absolutt prøves når man er i Odda. Servitøren vår var både flink og hyggelig. Veldig imøtekommende når vi ønsket å endre på tre-retretteren. Anbefales!

3  Takk, monican465
Anmeldt 17. august 2020

Restauranten heter "Fjoren", ikke "Fjorden". Vi var der en fredag ettermiddag uten å ha bestilt bord. Vi fikk ikke bord inne, men kunne sitte ute. Spiste deilig hjort og fjellørret, og maten var perfekt. Spiste også veldig god dessert :) Hyggelig betjening, og relativt rolig utendørs ettersom restauranten ligger i gågaten.

4  Takk, MortenNygard
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Bestilte biff. Dette er en topp 10 biff (200g)
Servert med amarone poteter , asparges og en nydelig saus til. I tillegg til hyggelig personalet er plassen å anbefales

2  Takk, runehaseth
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Hadde lammecarre og hjort. Begge rettene var veldig gode, og personalet var hyggelig og behjelpelige. Syns stedet var bra priset så ville definitivt kommet igjen hvis jeg er i området.
Topp restaurant!

2  Takk, Jørgen Dammen B