Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
wlimsen
Victorville, California
Anmeldelse av Tyssedal Hotel
1,0 av 5 boblerAnmeldt 18. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 091
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 091
  • eDreams
5.3 km fra Tyssedal Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Beautiful view from Apartment 3C
  • Agoda.com
5.3 km fra Tyssedal Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 2 051
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
6.9 km fra Tyssedal Hotel
Gratis parkering
Restaurant
View from the deck of the Hostel
  • Agoda.com
4.9 km fra Tyssedal Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Vikinghaug
  • ZenHotels.com
7.0 km fra Tyssedal Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Ingen gebyrer, bare gode tilbud
    7.0 km fra Tyssedal Hotel
    Cool place to eat dinner down the road
    • Hotels.com
    • Vio.com
    • Expedia.com
    7.1 km fra Tyssedal Hotel
    Gratis parkering
    Ingen gebyrer, bare gode tilbud
    • ZenHotels.com
    5.9 km fra Tyssedal Hotel
    • Hotels.com
    • Expedia.com
      kr 1 101
    • Priceline
    23.2 km fra Tyssedal Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    kr 4 680
    kr 4 185
    Fullt refunderbart
    • Hotels.com
    • ZenHotels.com
      kr 4 680
    • Expedia.com
      kr 4 185
    24.1 km fra Tyssedal Hotel
    Se flere hoteller i Odda
    Anmeldelser (199)
    Filtrer anmeldelser
    199 resultater
    Vurdering fra reisende
    42
    72
    40
    26
    19
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    42
    72
    40
    26
    19
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    1419 av 199 anmeldelser
    Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

    Alle kjenner igjen den gode følelsen av når ferien starter. Det er store forventninger, til felles opplevelser, gode samtaler og tid sammen.

    I år skulle vi starte ferien med å gå Trolltunga. Tyssedal hotell er nærmeste overnattingssted, og vi fant det derfor hensiktsmessig å overnatte her. Min bedre halvdel hadde senest vært i kontakt med hotellet et par dager før avreise med spørsmål rundt praktiske forhold. Rom var bestilt og bekreftelse på booking var mottatt mange måneder i forveien.

    Lang historie kort, vi ankom hotellet i 19-tiden. Velger å bruke ordet sjokk på det vi opplevde da vi skulle sjekke inn. De hadde ikke noe rom ledig til oss, amatørene hadde klart å surre det til, til den store gullmedaljen. De hadde leid ut rommet vårt. Det skal ikke være mulig!!

    Heldigvis var det et ledig rom på et annet hotell i nærheten. Det hadde vært en svært dårlig start på ferien og tilbragt første natta i bilen. Men amatørene på Tyssedal hotell klarte nesten det.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    1  Takk, gushii
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

    Vi hadde egentlig bare betalt for rom med to enkeltsenger og fjellutsikt, kom til dobbeltrom med fjordutsikt. Positivt overrasket. Rommet er ikke topp moderne men rent og funksjonelt, bra beliggenhet i forhold til trolltunga. Senere på kvelden hadde vi middag i restauranten, hvor vi bestilte entrecôte medium+, men fikk en medium- til raw biff. Da vi ga beskjed om dette ordnet de det umiddelbart og fikk servert helt ny tallerken hvor biffen var mer stekt, personalet gir super service. Anbefales.

    Dato for oppholdet: juni 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, tonjep597
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

    Koselig gammelt hotell med utsikt til fjorden og fjellene.Fine gamle bilder på veggene av troll. Rommene er gamle og hadde trengt litt oppussing. Badet var pusset opp, men mangler knagg til håndkle og såpe til å vaske hendene måtte hentes i dusjen. Sengene var veldig gode å sove i.
    Vi ble anbefalt fjordørret, risotto og ertestuing. Nydelig prestasjon av maten. Ørreten var veldig god, risotto og ertestuingen var litt smakløs. Det var en slags tomatsaus som gjorde at alt smakte likt. Tror retten hadde vært bedre med vanlig poteter og en god fiskesaus.
    Frokosten var til gjengjeld helt fantastisk. Bagels med laks og eggerøre. God service og hyggelig betjening.

    Dato for oppholdet: juni 2020
    Reisetype: Reiste med venner
    Takk, Kine A
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 19. august 2019

    Enkelt hotell. Veldig dyrt.
    Veldig dyr mat, uten å leve opp til forventningene i det hele tatt. Smakløst, og ikke i nærheten av forventningene til verken meg eller mine 6 medreisende.
    Frukosten var ok, men ikke mer en forventet.

    Dato for oppholdet: juli 2019
      • Verdi
      • Renslighet
      • Service
    Takk, Christer S
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 9. august 2019

    Et hotel med bra rom og et utmerket beliggenhet for fotturer. Spisesalen minner om en kantina og frokosten er enkel men grei, ikke noe ekstra. Rommet vi hadde var stort og fint med utmerket bad. Personal veldig hyggelig men opplever hotellet som overpriset.

    Dato for oppholdet: juli 2019
    Takk, Anders O
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser