Tyssedal hotell er nydelig bygg. Beliggenheten er veldig fin, men fjordutsikten blir noe blokkert av et stort zinkverk som ikke er med på noen av bildene på nettsidene. Det kom som en liten overaskelse, men hvis man kjenner til Odda og Tyssedals historie, kan man si at det egentlig er veldig passende at nærområdet byr på vakre fjorder, frukttrær og industri. I den anledning anbefaler jeg å ta en tur ned på kraftmuseet bare 10 min gange unna hotellet. Der kan man lære mye interessant om områdets historie. Innvendig finner man flotte malerier i mange av fellesarealene. Personalet var veldig gjestfri og hyggelig! Gratis wi-fi fungerte godt! Rommene var litt slitt og veldig enkle, men både sengen og sengetøyet var strøkent, behagelig og så nesten nytt ut! Stort pluss for det :) Frokosten var helt ok, så klart litt skuffende at man ikke får buffet, men i disse dager er det ikke hotellets feil. Middagen på kveldstid derimot var veldig godt! Anbefales!
Som nevnt var rommene veldig enkle og litt utdatert, så og si nesten ingen fasiliteter. Hårføner på badet funket ikke, og det var ikke varme på badet eller i gulvet så etter en våt dag i Hardanger er det utfordrende å få tørket tøy. Noen komplimentære toalettartikler og kanskje en lokal eplemost på rommet kunne vært enkle grep som hadde gitt opplevelsen et stort løft og en følelse av litt mer eksklusivitet - da vi faktisk betalte ganske mye for oppholdet. Vi kjøpte matpakker til å ta med på Trolltunga, disse var helt ok. 99 kr pr stk, ble fortalt at de innholdt to club sandwich; de inneholdt to doble brødskiver med ost , skinke og agurk og et eple. Tar nok med egen matpakke neste gang.
Mer
Vis mindre