Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt greit”
Anmeldelse av Stuo

Stuo
Vurdert som nr. 7 av 15 Restauranter i Odda
Prisklasse: USD 34 - USD 349
Beskrivelse: HALLAO!!!! Har dokke hørt om stuo?? SUPERT! då må jo dokke ta dokke ein tur til oss og få den beste lokal maten i haile hardanger! vi lika og skjemme bort kundane våre så her hos oss ska du føle deg som heima! og kom som du e! det gjør vertfall vi <3
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: HALLAO!!!! Har dokke hørt om stuo?? SUPERT! då må jo dokke ta dokke ein tur til oss og få den beste lokal maten i haile hardanger! vi lika og skjemme bort kundane våre så her hos oss ska du føle deg som heima! og kom som du e! det gjør vertfall vi <3
Anmeldt 19. august 2021

Måtte bare finne et sted å spise i Odda, da vi kjørte gjennom. Dette så mest lovende ut. Bestilte burgere, de var helt OK. Ikke spesielt imponerende. Travelt sted, litt bråkete.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, VGBergen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 15 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2021

Vi spiste på ventestuo i dag - en av oss har spist der før og skrøt veldig. Ikke i dag - dette var nedtur. Maten smakte lite, mitt var så dårlig at jeg ikke spise mer enn noen munnfull. Lenge siden jeg har kjøpt med meg pizza fra frysedisker etter en måltid "ute".

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 229nickis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
VenteStuo ved Sentralbadet Litteraturhus, Eier på Stuo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2021

Hei så kjedelig at du hadde ein dårlig opplevelse hos oss e glad for at du tar deg tid til å gi feedback. Det betyr mye for oss. Neste gang håpe vi du sier d mens du e der, så får du ny mat❤️❤️ Men d vi lure mest på; kass pizza kjøpte du ???

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Elendig service. Tok 50 min før vi fikk maten. Andre som kom etter oss fikk først. Har ikke kontroll på ordre

Dato for besøk: juli 2021
Takk, maritchristinen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021

Vi spiste på uteserveringen. Kjempegod pizza! Dessverre ødela det en del av inntrykket at de ikke klarte å løse logistikken med serveringen i det hele tatt. De fleste bord rundt oss, samt vi, opplevde lang tid (20-30 min) mellom at første og siste pizza til følget ble servert, selv om vi hadde felles bestilling. Personalet virket uerfarne, surret og var mest opptatt av å prate med hverandre eller holde på med sine mobiltelefoner.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 514annav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig mat og drikke i flotte omgivelser. Det var svært god service, og maten ble servert fortløpende, maks 20 minutter. Dette til tross for høflig beskjed om at det kunne ta noe lengre tid med servering ettersom det var travelt,

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Relax36278133838
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
VenteStuo ved Sentralbadet Litteraturhus, Eier på Stuo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2021

Så kjekt at dåkke koste dåkke !! D e jo d d handle om <3 stor klem fra Stuo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Stuo, så også på

 

Har du vært i Stuo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.