Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Furebergsfossen på
fra USD 8 602,26
Mer informasjon
fra USD 3 700,00
Mer informasjon
Anmeldelser (49)
Filtrer anmeldelser
49 resultater
Vurdering fra reisende
24
21
4
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
24
21
4
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 49 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Fossen ligger flott til, og den er et praktfullt syn. Akkurat nå er det veiarbeid der. Dermed kan du få ekstra tid til å beundre fossen.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, gunvoro361
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. april 2019

Fossen er fantastisk. Når det regner, er det farlig å kryssa den. Blir som regel stengt, for du kan ikkje sjå vegen. Ingen alternativ veg.

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, Passport427187
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Fossen var stor og flott når vi kjørte forbi på fredag. Det kan være litt skummelt når det er mye vann i fossen som da kan føre med seg steiner som kommer ned i bilveien.Veien kan bli stengt på kort varsel. Fossen kan bli så stor at den flommer ut i veien

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Magnhild B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

Om du er i området og det er på våren, eller etter en nedbørsperiode er denne fossen verdt et besøk. Det er bare en parkeringsplass for rundt ti biler og ikke noe mer enn å betrakte fossen.

På seinsommeren er det litt mer beskjedent med vann i fossen, med mindre det har kommet en del nedbør i dagene forut, da er dette en av landets fineste fosser!

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, larsolavp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2017 via mobile enheter

Furebergfossen ligger på veien mellom Årsnes og Sundal. En bred foss som, når den er stor, sender vann over broen. Det er mulig å stoppe for å ta bilder. Verd et stopp for bilder og kanskje bli litt våt.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, Halvorw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser