Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (160)
Filtrer anmeldelser
160 resultater
Vurdering fra reisende
32
46
59
16
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
32
46
59
16
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 160 anmeldelser
Anmeldt 21. november 2019

Rommet mitt var oppusset og pent, og det var veldig godt renhold, og ingen unødig støy på rommet. Fin spisesal, men kjip frokost. Faktisk det dårligste jeg har sett. En kollega hadde fått ett gammelt rom som helt sikkert trenger oppussing. Så spør gjerne om ett ferdigoppusset rom. Ville fått full score hvis det ikke var for den kjipe frokosten. Tørt brød og industrieggerøre, og ellers svakt utvalg pålegg appellerte ikke til meg. 4 overnattinger.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, John Gustav N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2019 via mobile enheter

Hotellet ligger veldig sentralt og fint til. Parkerte rett utenfor inngang. Bestillingen gjort via telefon hadde ikke blitt registrert, men det ordnet seg. Var litt kreative selv, så 4åringen sov i sovepose og 2åringen lå oppå ei dyne mellom to stoler.
Rommet var rent, men var litt slitt. Litt for myke madrasser etter min smak.

Frokosten var bra. Godt utvalg med pålegg til rundstykker og brødskiver. Litt kjip "industrieggerøre", men nykokte egg, og god bacon var jo bra. God kaffe og varm kakao til ungene.

Prisen, 1700kr for ei natt synes jeg er litt stiv, men er nok markedsprisen i Odda.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, jakobt550
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2019 via mobile enheter

Ganske lav standard på rommet jeg fikk, kunne trengt en oppussing. Funker helt greit for en overnatting. Frokost var ikke noe å rope hurra for. Betjeningen virket hyggelige og hotellet ligger sentralt.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, thetallguy89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2019 via mobile enheter

Fint og rent. Lett å komme til rommet og bra beliggenhet. Slitte gulv og sengene kunne godt vært byttet ut men god frokost og hyggelig personell. Anbefales absolutt om du er i Odda og trenger overnatting. Grei pris. Vi fikk et stort rom mot baksiden og det var veldig greit og roligt utforbi.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, T257
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2019

Hyggeleg mottak i resepsjonen. Romsleg, enkelt og reint rom. Uvanleg romsleg garderobe – bra. Bra Wi-Fi og heilt OK med TV-kanalar. Litt for mjuk madrass etter min smak. Enkel halv- og heilfabrikata frukost. Ingen restaurant.

Dato for oppholdet: mai 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser