Liv T
Dato for oppholdet: september 2023
Vikinghaug
Beautiful view from Apartment 3C
    0.1 km fra Hardanger Hotel
    Cool place to eat dinner down the road
    5.3 km fra Hardanger Hotel
    View from the deck of the Hostel
    0.6 km fra Hardanger Hotel
    0.0 km fra Hardanger Hotel
    29.4 km fra Hardanger Hotel
    60.1 km fra Hardanger Hotel
    Se flere hoteller i Odda
    Anmeldt 21. august 2023

Hotellet ligger veldig sentralt til i Odda , og har god serevice og god frokost. Store og fine rom, eneste ulempen er at det ikke er aircondition og kjøleskap på rommet. Badet er lite med fint pusset opp.

Dato for oppholdet: august 2023
    Takk, Heidi O
    Anmeldt 28. april 2023

Da vi kom til hotellet så ble vi møtt av en svært lite service innstilt resepsjonist. Han kom med korte svar og virket veldig uinteressert.
    Da vi kom til frokosten dagen etterpå så var ikke frokosten så mye å skryte av, men vi fant så klart noe som mettet. Da vi sitter og spiser så ser vi plutselig hår i eggerøren. Uappetittelig! Da vi skulle ta heisen opp igjen i 5 etasje så virket ikke heisen. I følge hun jeg pratet med så var dette ett gjentagende problem og de måtte opp på taket for å få fikset det.
    Alt i alt er dette ikke verdt den høye prisen de skal ha for 1 natt. Kommer nok aldri tilbake igjen her.

Dato for oppholdet: april 2023
    Takk, Isabell B
    Anmeldt 6. juli 2022 via mobile enheter

Helt fantastisk hotell med unik service og nydelig beliggenhet.Rent og delikat midt i hjertet av Odda.Vi anbefaler dette hotellet på det sterkeste og kommer gjerne tilbake.Hyggelig bar og nydelig frokost.

Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, MaylinnL1
    Anmeldt 28. mai 2022 via mobile enheter

Et meget bra opphold selv om det vare var for en natt. Rommet og badet var ikke de mest moderne, men store, rene og sengen var god. En meget god frokost og et serviceinnstilt personale og en aksrptabel pris gjør at det neppe er siste gang jeg besøker dette hotellet.

Dato for oppholdet: mai 2022
    Reisetype: Reiste alene
    Takk, Tore B
    Anmeldt 26. juni 2021 via mobile enheter

Styr unna dette hotellet, hadde ikke air condisjon på rommene, rommet vi fikk var helt forferdelig , kunne ikke oppholde oss der pga varmen , sa fra i resepsjonen de kunne i hjelpe oss med noe. Ble ingen søvn den natten, frokost skulle være til kl 1000, vi kom kl 0930, da var de tomme for bacon , spurte om de kunne lage mer, fikk beskjed at de ikke kunne hjelpe da det tok 10 min og lage mer bacon. Hmm merkelig svar med en 1/2 time igjen av frokosten …..generelt dårlig utvalg på frokost

Romtips: Bestill på et av de mindre vertshusene i byen
    Dato for oppholdet: mai 2021
    Takk, DayTrip00617099672