God og enkel mat. Mye folk men det ble håndtert på en bra måte med tanke på smittevern. Hyggelig betjening.
Nydelig god pizza en lørdags kveld i juli. Masse folk, men ikke venting utover normal tid. Hyggelig og god service. Kan anbefales.
4 pers. bestilte middag. 2 fikk mat etter lang venting, 2 fikk pengane igjenetter enda mer venting, og gikk derifra. Ingen beklagelse fra betjeningen. Kan ikkje på noen måte anbefalast😡
Vi var et par som besøkte spisestedet en ettermiddag i slutten av februar. Vi bestilte en stor pizza på deling. Den var skikkelig god, nydelig ost. Derfor en firer. Fornuftig prisnivå. Hyggelig betjening.
Vi var en gjeng med unge og gamle,som hadde bestilt tapas.Det kan absolutt anbefales.Knallgod tapas.
Og svært hyggelig betjening.Dette vil vi gjøre ofte.