Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Smeltehuset mat-prat-bar

Smeltehuset mat-prat-bar
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Odda
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. august 2020

Hvar anbefalt å gå å spise der
Enkel kafe middag. skuffende mat kjempe dårlig service.Anbefales ikke

Dato for besøk: august 2020
Takk, Geir2113
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (213)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 213 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2020

Ok mat, dårlig service og renhold. Var tilrettelagt for å sitte ute under "tak" men det var lekkasjer overalt i duken så både stoler, bord og mat vart våt. Ikke mulig å holde god avstand til andre gjestet eller betjening p.g.a dårlig køhåndtering og logistikk inne i resturanten. Måtte stå i kø for å bestille mat/drikke

Dato for besøk: juli 2020
Takk, vakrevestland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

God og enkel mat. Mye folk men det ble håndtert på en bra måte med tanke på smittevern. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Vigdis J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig god pizza en lørdags kveld i juli. Masse folk, men ikke venting utover normal tid. Hyggelig og god service. Kan anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, thoybakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2020

4 pers. bestilte middag. 2 fikk mat etter lang venting, 2 fikk pengane igjenetter enda mer venting, og gikk derifra. Ingen beklagelse fra betjeningen. Kan ikkje på noen måte anbefalast

Dato for besøk: juli 2020
Takk, GeirS175
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Smeltehuset mat-prat-bar, så også på

 

Har du vært i Smeltehuset mat-prat-bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.