“Utrolig god mat. Fin beliggenhet. Uteservering.”
Anmeldelse av Smeltehuset mat-prat-bar

Smeltehuset mat-prat-bar
Vurdert som nr. 3 av 4 Smått og godt i Odda
Anmeldt 15. mai 2023 via mobile enheter

Knall god mat, og fin beliggenhet i Odda sentrum. Vi satt ute å spiste, så de har uteservering. Eneste som trekker litt ned er at det tok litt tid før maten kom på bordet. Ellers var det stilig at vi kunne bestille maten via en app. (Fint for introverter).

Takk, G4151ITvanessag

Anmeldt 26. september 2022

Dårlig servise, Anbefaler ikke å spise der .
Sjefen som sparker ansatte når han vil uten årsaken
betaler ikke den lønn som skal være
Misbruker utleandiske ansatte
en skam restaurant

Takk, 1henrikp1965
Anmeldt 18. september 2022 via mobile enheter

Vi var en gjeng på 6 som skulle spise søndagskveld. Jeg satt meg først og bestilte på app. Kl var da 1854. De andre studerte menyen og gikk bort for å bestille. Da var kl 19. da fikk ikke de mat fordi kjøkkenet stengte kl 19.
Det er for dårlig. Så de andre måtte dra et annet sted og spise mens jeg satt igjen alene og venta på min mat.

Takk, 551stianl
Anmeldt 15. august 2022 via mobile enheter

Maten var veldig god, og det var et godt utvalg. God service og rask levering. Veldig greit å kunne bestille mat via app. Anbefales.

Dato for besøk: august 2022
2  Takk, Solveig E
Anmeldt 15. august 2022 via mobile enheter

Glutenfri burger, servert med ikkje glutenfri pommes frites. Forkastelig!
Frarådes på det sterkeste, da sikkerheten ikke er tatt vare på.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Kalleklev

Reisende som så på Smeltehuset mat-prat-bar, så også på

Har du vært i Smeltehuset mat-prat-bar? Del dine erfaringer!