Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nokk ei skuffelse ”
Anmeldelse av Odda Grillen

Odda Grillen
Vurdert som nr. 2 av 2 Smått og godt i Odda
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. desember 2018 via mobile enheter

Har vert her fleire ganger, nå dei siste 2 gangene i haust har det vert ein solid skuffelse. Maten smaker ingenting og er definisjonen på kjedelig mat. Med andre gode tilbud i bygda kommer ikkje me tilbake her igjen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, mortenl188
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (76)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 76 anmeldelser

Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Vi var innom for en rask lunsj og toalettbesøk. Maten ble bestilt hos en blid ansatt og vi satte oss til bordet og ventet. Bordet kunne bok trengt en vask Maten kom raskt og den var helt slik det forventes på et gatekjøkken. God mat. Rommet var imidlertid veldig kaldt og man skulle spise fort for at ikke maten skulle bli like kald. Savnet ikke isbitene i brusen her. Kommer vi tilbake, Joda men da spiser vi i bilen hvis det ikke er midtsommer.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, permichaelm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Vi var på vei hjem, og gjorde en kort stopp for toalett besøk og en kopp kaffe. Den ble brygget fra maskin, og smakte godt. Fastfood’en fristet ikke. Hyggelig betjening

Dato for besøk: juli 2018
Takk, AndersZorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Ble møtt med en bilde meny der allergener var merket med tall. Ble tidlig i stuss da pasta rettene ble merket som glutenfri. Spurte i kassen etter biffsnadder da den var oppgitt som glutenfri. I kassen fikk jeg beskjed om at løvstek menyen også var glutenfri men at mange av rettene var feil merket. Kassamannen trodde sausen var glutenfri, men visste ikke da denne var hjemmelaget av eier, og han hadde ikke ingrediensliste tilgjengelig.

Anbefaler ikke de med allergier å handle her.

Maten kom og biffen i biffsnadder var ihjelstekt tørr og smakte ikke godt. Matkvaliteten og prisen samsvarer ikke.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Tara D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

Kjøpte en stor pizza og fikk en stor kola på kjøpet. :-)

Pizzaen er helt ok, greit med fyll, saus og ost, ikke noe spesielt.

Mye for pengene! Tre voksne kunne bli mett for under 250kr, og det er bra!

Dato for besøk: mai 2018
Takk, larsolavp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Odda Grillen, så også på

 

Har du vært i Odda Grillen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.