“Upåklagelig”
Anmeldelse av Odda Grillen

Odda Grillen
Vurdert som nr. 4 av 4 Smått og godt i Odda
Anmeldt 23. mars 2024

Mye negative anmeldelser å lese. Stopper på Odda grillen hver gang vi kjører forbi - destinasjon Sysendalen. Ender som regel på pizza og den er meget god på smak (biff/pepperoni). Mulig vi alltid er heldige - gang på gang - mens alle andre er uheldige? Pizzaen er i alle fall fantastisk god.

Dato for besøk: november 2023
Takk, h_stakseng

Anmeldt 12. august 2023 via mobile enheter

Dette er ikke verdt et besøk eller pengene det koster for å spise der. Overpriset og smakløs mat. Velg heller noe annet enn maten der.

Dato for besøk: august 2023
1  Takk, gryheleneo
Anmeldt 10. juli 2022

Man kan ikke ha for høye forventninger til et sånt sted. Så lenge maten er grei, bør man være fornøyd. Som at fisken i fish and chipsen er to store fiskepinner, og ikke laget på stedet. Ikke en veldig stor kulinarisk opplevelse, men helt greit. Burgeren til guttungen var også grei.

Pluss for rask og hyggelig service.

Takk, Leif55
Anmeldt 11. mai 2022 via mobile enheter

Var der å kjøpte kebab. Fikk helt sjokk da jeg såg prisen… 135kr!! De bak kassa var sure og jeg måtte si orderen min flere ganger før de fikk det riktig

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Curiosity25935998419
Anmeldt 13. august 2021

Det mest tragiske jeg har opplevd, ventet over 1 time og opplevde at personalet løy kundene rett opp i fjeset. Vil ikke avlegge flere besøk der går heller sulten.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, t0lleivb

Reisende som så på Odda Grillen, så også på

Har du vært i Odda Grillen? Del dine erfaringer!