MonicaSSSS
Røros, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 12. mai 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: mai 2019
LiseS638, HotelsjefValldal Fjordhotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 13. mai 2019
Å så kjekt altså !
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding :)
Velkommen tilbake ved en annen anledning.
0.5 km fra Valldal Fjordhotell - by Classic Norway Hotels
    36.1 km fra Valldal Fjordhotell - by Classic Norway Hotels
    37.9 km fra Valldal Fjordhotell - by Classic Norway Hotels
    20.5 km fra Valldal Fjordhotell - by Classic Norway Hotels
    33.1 km fra Valldal Fjordhotell - by Classic Norway Hotels
    View from the veranda alt. 2.
    20.5 km fra Valldal Fjordhotell - by Classic Norway Hotels
    Se flere hoteller i Valldal
    Anmeldt 26. september 2018

Hotellet ligger i tettstedet med samme navn. Der kan du spise, hotellet har bare middag innimellom. Vi fikk et handicaprom (har ikke behov), men rommet er pent. Det er et lite uteareal tilhørende. Dobbeltsengen var svært smal, i grenseland! Badet er fint. Eneste problemet: Alle rom er på bakkeplan, det er få luftemuligheter om natten uten å åpne døren ut, vinduer kun på gløtt. Risikoen er jo minimal, men alle kan vandre rett inn både mennesker og dyr om du åpner.
    Frokosten er god, prisen akseptabel

Dato for oppholdet: september 2018
    Takk, enare
    LiseS638, Assisterende Hotellsjef på Valldal Fjordhotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2018

Hei,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
    Vårt ønske er at alle som besøker Vakre Valldal kan få oppleve denne fantastiske naturen, og er glade for at dere satte pris på den.
    ja, alle våre rom er i første etasje, og det har nok både sine fordeler og ulemper. Jeg tar denne tilbakemeldinga med meg tilbake til ledelsen så kanskje vi kan få laget et mellomstille på vinduet for lufting.

Takker for besøket og ønsker dere velkommen tilbake ved en annen anledning!

Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Fantastisk beliggenhet. Med fjorden og fjell som omgivelser. Fint å stoppe der for en overnatting. etter Geirangerfjorden.... og neste dag. kan man reise til. Trollstigen. Personalet ved hotellet var veldig hyggelig. fortalte litt om stedet.. kom med tips. hvor vi kunne dra. takk for god mat. Og hyggelig service... ønsker å komme tilbake

Dato for oppholdet: september 2018
    1  Takk, frankl714

Heisann :)

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding !!
    Vi er også veldig stolt over den vakre bygda vår, og er glade for at dere som er på besøk også setter pris på den !

Velkommen tilbake ved en annen anledning:)

Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Lekker hotell med god utsikt, store rom og hyggelig betjening. Alle rommene har terasse og vårt rom hadde utsikt til elven og et variert dyreliv. Frokosten ble jevnt fylt opp og middagen var god. Vi spiste der to dager og prøvde både burger og rødbetrisotto. Gode og spennende smaker.

Dato for oppholdet: august 2018
    2  Takk, anncharl0ttm
    Lise S, Assisterende Hotellsjef på Valldal Fjordhotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2018

Hei, Ann-Charlott :)
    Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding! Vi setter utrolig stor pris på at du tar deg tid til å legge inn tilbakemelding på Trip Advisor. Jeg skal viderformidle til kjøkkenet de gode tilbakemeldingene på maten også.
    Det var en glede for oss å ha dere som gjester og dere er velkommen tilbake når det måtte passe.

Anmeldt 2. august 2018

Trivelig hotell med ypperlig personale. Savnet imidletid overbygg for å sitte ute om det regner. Restauranten kunne godt hatt litt mere på menyen men maten smakte meget bra. Frokosten var derrimot meget bra og variert. .

Dato for oppholdet: juli 2018
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
    Takk, jjohan289683
    Lise S, Assisterende Hotellsjef på Valldal Fjordhotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2018

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
    Vi ønsker oss også veldig et overbygg på regndager, men heldigvis så er det ikke så mange av de her i Valldal.
    Vi bygger nå en lounge med veldig store vindu og det meste i glass, som vi håper skal gi gjestene våre en følelse av å sitte ute i naturen!
    Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake å prøve denne etter 1. oktober, når det måtte passe.

Anmeldt 14. juni 2018 via mobile enheter

Høy standard her, både på rommene og ikke minst maten . Nydelig utsikt og små terrasser på bakkeplan. Sengene var de beste . Super service. Veldekket frokostbord . Rent og pent overalt.
    Ett hotell som har det lille ekstra.

Dato for oppholdet: juni 2018
    Takk, WillyF964
    Lise S, Assisterende Hotellsjef på Valldal Fjordhotell - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2018

Tusen takk for veldig hyggelig besøk og veldig hyggelig tilbakemelding !
    Hjertelig velkommen tilbake ved en annen anledning :)