Terje D
Oslo, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 27. juli 2020
Romtips: Be om rom i den delen som vender ut mot fjorden
0.5 km fra Valldal Fjordhotell - by Classic Norway Hotels
      20.5 km fra Valldal Fjordhotell - by Classic Norway Hotels
      33.1 km fra Valldal Fjordhotell - by Classic Norway Hotels
      Se flere hoteller i Valldal
      Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Kom til Valldal og overnattet på Valldal fjordhotell. Rommet, betjeningen, service, rengjøring var helt fantastisk. Frokost var nydelig og veldig godt organisert. Middag holdt høyt nivå. Ishavs røyen var fantastisk. Vi stortrivdes her og kommer gjerne igjen.

Takk for nå!😁
      Mvh Trine og Bjørn Mjåland

Takk, Bjorn337
      Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Flott hotell og svært god standard. Vi var for tidlig ute til innsjekking men personalet serverte kaffe, og hadde litt historie om stedet. Ala carte var bra og innholdsrik. Om morgenen ble vi servert frokost som var posjonert, men med betjent varmmat.

1  Takk, Olav59
      Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig fint hotell med nydelig utsikt. Hadde utsikten rett ut mot fjorden fra rommet vårt. Frokosten var nydelig med mye godt og velge mellom.
      Rommene er rene og pene, og sengene er gode. Hyggelig personale.

Takk, MaritaSN
      Anmeldt 16. juni 2020 via mobile enheter

Tilfeldigheter gjorde at vi valgte hotell akkurat denne natten, for vi har ligget i telt den siste uka. Gjett om vi er glade for at vi valgte akkurat dette hotellet! Super betjening, seriøs håndtering av avstand og andre tiltak pga covid 19. Middagen var noe av det beste jeg noen gang har smakt, og desserten toppet det hele. Vi rakk å nyte den lille stranda 10 minutters gange fra hotellet. Sengene, madrassen, dyna og putene er helt fantastiske!

Dato for oppholdet: juni 2020
      2  Takk, Hanne-Monica
      Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Ringte Valldal hotell sent lørdagkveld og ankom relativt sent. Resepsjonisten var veldig behjelpelig, og atmosfæren på hotellet er upåklagelig. Lyse farger, tente lys her og der. Vi fikket hyggelig rom med utsikt til fjorden. Rene og koselige rom. Måtte bestille bord til frokost nå i koronatiden. Kom til dekket bord, og servitørene kom med brett med pålegg. Varmmaten hadde de betjening på. De hadde et fint system på å holde retningslinjer i forbindelse med korona. Frokosten var alle tiders. Hele opplevelsen er så bra, og besøker gjerne dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: juni 2020
      1  Takk, 441anjal