Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 176
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 24.09.21
Expedia.com
USD 196
Vis tilbud
Hotels.com
USD 196
Vis tilbud
eDreamsUSD 176
PricelineUSD 176
CheapTicketsUSD 196
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (100)
Filtrer anmeldelser
100 resultater
Vurdering fra reisende
68
25
5
0
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
68
25
5
0
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 100 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020

Tilsynelatende et relatrivt enkelt hotell / motell rett ved hovedveien i Valldal. Men det viser seg å være topp, nytt og med fine rom rett ut mot fjorden. Maten og servicen var ytterligere et knepp opp, og konkurrerte med noe av det bedre vi har opplevd i Norge.

Romtips: Be om rom i den delen som vender ut mot fjorden
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Terje D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Kom til Valldal og overnattet på Valldal fjordhotell. Rommet, betjeningen, service, rengjøring var helt fantastisk. Frokost var nydelig og veldig godt organisert. Middag holdt høyt nivå. Ishavs røyen var fantastisk. Vi stortrivdes her og kommer gjerne igjen.

Takk for nå!
Mvh Trine og Bjørn Mjåland

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Bjorn337
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Flott hotell og svært god standard. Vi var for tidlig ute til innsjekking men personalet serverte kaffe, og hadde litt historie om stedet. Ala carte var bra og innholdsrik. Om morgenen ble vi servert frokost som var posjonert, men med betjent varmmat.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Olav59
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig fint hotell med nydelig utsikt. Hadde utsikten rett ut mot fjorden fra rommet vårt. Frokosten var nydelig med mye godt og velge mellom.
Rommene er rene og pene, og sengene er gode. Hyggelig personale.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, MaritaSN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Bodde 2 netter, fikk et stort greit rom med egen terrasse og gode senger. Ordentlig trykk i dusjen og det var plenty med greie parkeringsplasser.
Personalet var veldig hyggelige.
Frokosten var veldig bra med tanke på coronatiltakene.
Litt kjedelig entrecote til middag i restaurangen, en av oss gikk feil mat, entrecote (som meg) i stedet for fisk som bestilt. De viste ingen vilje til å rette opp feilen... Også burde en også forvente at personalet på et norsk hotell snakker og forstår litt norsk, spesielt i restaurangen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Gunnar_Kristiansand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser