Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott opplevelse”
Anmeldelse av Khaya Barista Bar

Khaya Barista Bar
Vurdert som nr. 2 av 8 Restauranter i Valldal
Prisklasse: USD 89 - USD 295
Beskrivelse: En unik, urban opplevelse i fantastiske omgivelser i den vakre, lille bygda Valldal. Her kan du nyte lunsj, middag, kaker, øl og vin. Og selvfølgelig kaffe. All mat er hjemmelaget og lokale råvarer blir brukt der det er mulig. Vi har et utvalg av lokalprodusert øl og sider. Vi har også et bredt utvalg av vin, håndplukket av vår egen sommelier. Ikke minst kan vi by på en av norges beste kaffekopper, da baristaen vår er dobbelt regionmester (-19 og -20), og med 5. plass i NM (-20) Velkommen! <3
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: En unik, urban opplevelse i fantastiske omgivelser i den vakre, lille bygda Valldal. Her kan du nyte lunsj, middag, kaker, øl og vin. Og selvfølgelig kaffe. All mat er hjemmelaget og lokale råvarer blir brukt der det er mulig. Vi har et utvalg av lokalprodusert øl og sider. Vi har også et bredt utvalg av vin, håndplukket av vår egen sommelier. Ikke minst kan vi by på en av norges beste kaffekopper, da baristaen vår er dobbelt regionmester (-19 og -20), og med 5. plass i NM (-20) Velkommen! <3
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

De serverer biff hver fredag. Flott tilberedt kjøttstykke, med tilhørende god vin. Lokalt utvalg av øl. Fantastisk kaffe. Hyggelig betjening. Interessant og artig plass som fortjener flere besøk.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, barelitt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (18)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 18 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2021

Enormt dårlig service. Betjeningen krangler åpenlyst foran gjestene. Og på kjøkkenet. Øl og vin er ok (selvsagt) og toast er grei. Men stemningen mellom betjeningen ødelegger hele inntrykket. Jeg vil aldri gå her igjen.
Beliggenheten er strålende. Men afrikansk bar? Ikke. Og på menyen som tilsier det.
Skivebom! Men, det er betjeningen som ødelegger for inntrykket. Bare unger på kjøkkenet.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 787leneeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021

Besøkte kafe’en for sen lunsj mandag. Sandwich var ganske ordinær, men ikke med grovt brød som oppgitt på meny. Zulugryte med bønner, løk, ubestemmelige kjøttbiter (?)og noen få gulerøtter i en smakløs og uspennende saus servert med couscous. Liten porsjon til høg pris, kr. 215,- (menypris på hjemmeside oppgitt til 135,-.) her var sandwich oppgitt til kr. 89,- , men kostet 135,- Til maten bestilte vi vatn, som var lunkent. Kaffen var utmerket, men det skulle da også bare mangle til en pris på kr. 53,- PR. Kopp!

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, TerjeT685
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Verdens beste iskaffe. God mat og kaffe. Hyggelige folk og fint å sitte ute. Fin utsikt. Verdt å ta sjansen. Kom igjen folkens!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Lillian F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2021

Vi spaserte fra hotellet og droppet innom for mulig å spise. Menyen var begrenset, så vi tok bare en kopp Kaffe. Og kaffen den var god. Et sted man bør stoppe på, i det minste for en kaffe.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
Takk, Geir H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Khaya Barista Bar, så også på

 
Valldal, Norddal
 

Har du vært i Khaya Barista Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.