“Kjempegod mat. Nydelig beliggenhet ”
Anmeldelse av Khaya Barista Bar

Khaya Barista Bar
Vurdert som nr. 2 av 8 Restauranter i Valldal
Prisklasse: kr 981 - kr 3 252
Beskrivelse: En unik, urban opplevelse i fantastiske omgivelser i den vakre, lille bygda Valldal. Her kan du nyte lunsj, middag, kaker, øl og vin. Og selvfølgelig kaffe. All mat er hjemmelaget og lokale råvarer blir brukt der det er mulig. Vi har et utvalg av lokalprodusert øl og sider. Vi har også et bredt utvalg av vin, håndplukket av vår egen sommelier. Ikke minst kan vi by på en av norges beste kaffekopper, da baristaen vår er dobbelt regionmester (-19 og -20), og med 5. plass i NM (-20) Velkommen! <3
Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk god mat, service og ikke minst nydelig kaffe. Bør absolutt besøkes om man er i Valldal! Beliggenhet er også upåklagelig

Takk, annee509

Anmeldt 6. august 2021

Bestilte 2x bønnegryte og 2 Pepsi Max. Betalte 215,- pr middagsporsjon - og det vi fikk smakte ingenting. Absolutt ingenting. Og Pepsi maxen fikk vi når vi skulle gå. Anbefales virkelig ikke

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Evy H
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

De serverer biff hver fredag. Flott tilberedt kjøttstykke, med tilhørende god vin. Lokalt utvalg av øl. Fantastisk kaffe. Hyggelig betjening. Interessant og artig plass som fortjener flere besøk.

1  Takk, barelitt
Anmeldt 21. juli 2021

Enormt dårlig service. Betjeningen krangler åpenlyst foran gjestene. Og på kjøkkenet. Øl og vin er ok (selvsagt) og toast er grei. Men stemningen mellom betjeningen ødelegger hele inntrykket. Jeg vil aldri gå her igjen.
Beliggenheten er strålende. Men afrikansk bar? Ikke. Og på menyen som tilsier det.
Skivebom! Men, det er betjeningen som ødelegger for inntrykket. Bare unger på kjøkkenet.

1  Takk, 787leneeh
Anmeldt 13. juli 2021

Besøkte kafe’en for sen lunsj mandag. Sandwich var ganske ordinær, men ikke med grovt brød som oppgitt på meny. Zulugryte med bønner, løk, ubestemmelige kjøttbiter (?)og noen få gulerøtter i en smakløs og uspennende saus servert med couscous. Liten porsjon til høg pris, kr. 215,- (menypris på hjemmeside oppgitt til 135,-.) her var sandwich oppgitt til kr. 89,- , men kostet 135,- Til maten bestilte vi vatn, som var lunkent. Kaffen var utmerket, men det skulle da også bare mangle til en pris på kr. 53,- PR. Kopp!

3  Takk, TerjeT685

Reisende som så på Khaya Barista Bar, så også på

Valldal, Norddal

Har du vært i Khaya Barista Bar? Del dine erfaringer!