Vi bestilte en natt for to på ett av landskapsrommene og beligenhet av hotellet/rommene var helt utrolig og ubeskrivelig vakkert! Det var mye mer snø enn forventet og vi ble anbefalt om å ikke kjøre ned til hotellet med egen bil og ble kjørt ned til hotellet og kjørt opp igjen ved avtalt tidspunkt dagen etter. Ett godt førsteinntrykk. Vi kom tidligere enn innsjekk og uten noen forhåpning om at vi skulle få rommet vårt en time tidligere, men ble møtt av noen i resepsjonen som ga oss en veldig kjapp omvisning av fjøset og veien til rommet. Rommet var over all forventning med tanke på beligenhet, utsikt og arkitektur. Likevel så følte vi litt at ting var litt uoversiktlig under oppholdet, og mangel på oppfølging underveis i vårt korte opphold. Med den prisen man betaler for en natt og en middag så har man helt klart visse forventninger til det lille ekstra ved en slik opplevelse, og den føler vi ikke ble møtt. Hyggelig personale, men vi følte nesten at vi ikke var en prioritet da de fremstod som veldig travle og opptatt med sitt. Det er jo fult forståelig, men igjen så forventer man det lille ekstra med tanke på pris og kundebehandling under hele oppholdet. Vi opplevde også at spaet hadde en stram kloakklukt når vi var der som gjorde det ekstremt vanskelig å være der. Ingen oversikt på spaet. Der gikk det nakne gjester fra rom til rom som var litt ubehagelig og uventet.
Ett fantastisk sted, storslått natur og omgivelser, men mangler det lille ekstra i forhold til hva du betaler pr natt.