Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Grunnkurs havkajakk

Utruleg kjekt og lærerikt kurs i regi av Valldal Naturopplevingar anført av den dyktige guiden... les mer

Anmeldt i går
298terjet
,
Ulsteinvik, Norge
via mobile enheter
Valldal rafting

Artig og litt spennende tur med et bra og gjennomarbeidet opplegg og entusiastiske guider - passe... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Runesig
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 99 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Valldal
fra USD 127,90
Mer informasjon
fra USD 129,17
Mer informasjon
Anmeldelser (99)
Filtrer anmeldelser
99 resultater
Vurdering fra reisende
93
4
1
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
93
4
1
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 99 anmeldelser
Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Vi meldte oss på 16-timers nybegynnerskurs etter å få bekreftet at en ikke trengte forkunnskaper. Nydelig på fjorden og teknikken læres fort av dyktig instruktør. Ble alikevel overasket over aktivitetsnivå og syntes dagene ble vel tøffe. Kan være greit og være i litt mer en normal god form.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, anncharl0ttm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Vi reiste en familie tur for å prøve juving, det var en kjempeopplevelse som virkelig er å anbefale. Flott natur, kjempe flinke guider som fulgte oss hele ruta på en god å trygg måte:)

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 689christing
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018

Juving i fantastiske omgivelser med herlig blanding av utfordringer og naturopplevelser. Det er gir et rush samtidig som guidene gjør en kjempe jobb på en profesjonell og hyggelig måte som skaper tillit og trygghet. Dette bør du være med på.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Christopher A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Dette er en aktivitet som jeg anbefaler til alle! Helt fantastisk moro og utfordrende! Adrenalinkick og grenseutfordringer hele veien.
Reis til Valldal og book hos Valldal Naturopplevingar, de har fantastisk dyktige guider og topp utstyr!!!!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 890erika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Kjørte ned fra Trollstigen til Gudbrandsjuvet og passerte de øverste 20 minuttene av Valldal.

Naturen er flott og grønnfargene er mange.

Mange plasser å stanse for å forevige denne flotte sydvendte dalen.

Vi gjorde et par stopp for å nyte frisk luft, fjellets lukter og mektige fjell

Anbefaler turen mellom Trollstigen og Valldal.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, eholst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser