Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj og dessert ”
Anmeldelse av Jordbærstova

Jordbærstova
Vurdert som nr. 1 av 8 Restauranter i Valldal
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Verd en stopp og en omvei!
Her kom vi vekk fra all den pølse, pizza, burger strømmen som ofte er tilbudene langs veiene. Hjemmelaget mat med sjel. Vi spiste dagens rømmegrøt med tilbehør og jordbær dessert. Reisefølget spiste lammegryte og stedets spesielle jordbær kake. Vi koste oss veldig!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Stine Blankholm N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (102)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 102 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Åse's jordbærkake er den beste vi har smakt. Var absolutt verdt besøket. Koselig plass med hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, MaritaSN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Vi gledet oss til besøk på Jordbærstova, men ble bryskt vist vekk fra bordet vi hadde funnet under påskudd av at dette var reservert. Dette stemte åpenbart ikke, men de som fikk det kjente gjerne betjeningen? Nærmere tre kvarter senere fikk vi maten vi hadde bestilt - enkle retter, som det tydeligvis tok tid å lage. Fiskesuppen var lite å skryte av. Det andre vi bestilte var godt, så det trekker opp.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, outofnorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Første dag med åpen vei over Trollstigen. Praktfullt vær og store jordbæråkre i modning. Bløtkake - NB fantastisk sukkerbrød - med to lag krem og jordbærsaus var fantastisk som i tidligere år. Med fiskesuppe foran ble det en velsmakende lunsj. Servering ute og inne!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2019 via mobile enheter

Vi kjørte gjennom Valldal i sommer, og stoppet hos Jordbærstova for en matbit. Det ble bestilt lasagne og jordbær til dessert. Lasagnen var tørr og smakløs. Jordbærene var søte og gode, men hvorfor i all verden skal de ha en diger klatt med krem av den typen man får ut i fra en sprayboks??
Rart når de markedsfører seg med heimelaga mat

Dato for besøk: august 2019
Takk, Espen62
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jordbærstova, så også på

 
Valldal, Norddal
 

Har du vært i Jordbærstova? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din