Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God lokal mat”
Anmeldelse av Jordbærstova

Jordbærstova
Vurdert som nr. 1 av 8 Restauranter i Valldal
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Bestilte rømmegrøt og spekemat, og var veldig fornøyd med maten. Det var også de jeg var her sammen med, som bestilte kjøttkaker og potet. God lokal mat. Annbefales!

Dato for besøk: august 2020
Takk, d0rtheak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (102)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 102 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

En skuffende opplevelse. Møtt av lite hyggelig betjening som ikke var særlig engasjert i jobben sin. Menyen var ikke oppdatert, selv om vi ringte tidligere på dagen fikk vi ikke beskjed om at de ikke hadde alt på menyen den dagen. Fiskesuppen var absolutt ikke kremet, tynn og med 4 små reker. Smakløs viltgryte og laks helt uten krydder. Absolutt ikke verdt prisen og frister ikke til gjentagelse.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Turist2256
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Vi passerte Jorbærstova begge veier på årets Nord-Vestlandstur, og heldigvis stoppet vi siste gang vi passerte. Veldig gos mat - og selvfølgelig ferske jordbær fra norges største jordbærbygd.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Terje D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Bestillte kake å kaffe, forventet å få det umiddelbart. Kaken kom etter et kvarter.Vi ble spurt om vi hadde bestillt kaffe også, å svaret var ja. Det tok ytterligere ti min. for vi etterlyste den igjen.Etter å ha spist opp kaken, var det heller ingen kaffe i vente. Vi valgte å kreve pengene tilbake, da hadde vi ventet en halv time etter første gang vi spurte. Vi hadde gledet oss til dette, men opplevelsen var dårlig. Kommer ikke tilbake dit, veldig dårlig service. Å ikke var det mye folk, i resuranten heller. Dette var skuffende.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 464brittak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

lang tid..Jordbær kake som før, men ellers ingen gjentagelse. Hotellet i Valdal greitt alternativ-også parkering uten problem.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, vilkoml
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jordbærstova, så også på

 
Valldal, Norddal
 

Har du vært i Jordbærstova? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din