Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overnatting mellom Geiranger og Trollstigen ”
Anmeldelse av Fjellro

Fjellro
Vurdert som nr. 3 av 8 Restauranter i Valldal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Koselig hotell med hyggelig personale. Rommene er reine men litt gammeldagse.
Spiste middag med elgkarbonader. Helt ok. Mye å gjøre for personalet så det tok litt tid.
Helt ok å overnatte men litt overpriset i forhold til standard.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, avva123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (22)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 22 anmeldelser

Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Takk til alle tripadvisors som har advart mot denne turistfellen. Men den er effektiv, så vi gikk inn for å spise elgkarbonader likevel..

Karbonadene var spiselige, men smakte ikke av viltkjøtt. Overpriset, langt fra gourmet og servert uten tyttebær
Lokalt lagerøl er det ikke noe å si på, men på halvliterflaske til kr 110 ,-..

Vel, det blir med ett besøk. For det hjelper ikke nok med blid betjening og en sjarmerende, godt bevart trebygning i klassisk stil, når man føler seg lurt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Gudbrand T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Dette var skuffende! Smakløs mat, elgkarbonader var helt grei - men de andre rettene var stusselig. Stiv pris i forhold til kvalitet og mengde mat.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, NilsBekk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2019 via mobile enheter

Vi spiste elgkarbonade og kjøttkaker og satt i den veldig fine og fredelige hagen bak kafeen. Veldig flott lokalt sted!

Dato for besøk: august 2019
Takk, tonjer866
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2018

Vi spiste middag to voksne og et barn. Begge voksne reagerte umiddelbart på at sine to ulike hovedretter var veldig salte. Desserten til barnet ble rett og slett glemt. I tillegg var måltidet ikke akkurat billig.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ragnar F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fjellro, så også på

 

Har du vært i Fjellro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din