Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (37)
Filtrer anmeldelser
37 resultater
Vurdering fra reisende
14
17
3
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14
17
3
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 37 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Med uendelige turmuligheter, et skieldorado og herlig skiftende vær er Sognefjellshytta lett å bli glad i. Bare det å nyte morgenkaffen i den nybygde loungen med utsikt mot Fanaråken er verd en overnatting i seg selv. Lett å anbefale

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, MagnarMeslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2019 via mobile enheter

14 damer som skulle bruke fjellet til topptur. Vi booket 7 doble rom m dusj/toalett. Rene og gode senger. God varme på badet og nok varmt vann til alle.
Maten og logistikken stod til full score. Frokosten hadde ‘alt’. Godt brød med alt av pålegg, til og med havregrøt!
Middagen var fantastisk. Koselig stemning og veldig smilende og hyggelig personale.
Vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Elisabeth H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2019 via mobile enheter

Fekk rom i nye delen, enkelt, men reint og fint. Maten begge dager var nydelig 3 rettes buffet, og godt utvalg til frukost. Ansatte var hyggelige og vi fekk god service. Koselig fellesområde. Frister å komme tilbake her

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, fagnast
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2019

Ta deg tid til en pause her. Gå deg en kort tur og nyt naturen og fjella. Her får du god fjellmat og kunstutstilling på samme sted. Delvis nybygd i spennende arkitektur som "henter inn" naturen. La deg inspirere.

Romtips: Spiller ingen rolle.
Dato for oppholdet: august 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, fredrikunnar2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Bestilte rom med 3 retters måltid. Rommene vi fikk var dårlig vedlikeholdt å svært kalde. Maten var buffe med lite utvalg. Kun 1 type hovedrett. Vi følte det var overpriset i forhold til andre hytter vi har bodd på undervegs på norgesturneen. Fint utgangspunkt for flere turer i Jotunheimen, men det finnes også flere bedre alternativer.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, jonashI3273KD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser