Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi fikk tre ganger høre at”

Carlsens Hotel Restaurant
Vurdert som nr. 9 av 26 Restauranter i Laesoe Island
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk tre ganger høre at det ville ta en time å få mat, men det gikk faktisk litt fortere. Nydelig mat til store og små, prøvde 5 ulike retter som alle var bra

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 754liljah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (73)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 73 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Etter å ha ventet i 1 time på maten, fikk vi den servert litt spredt rundt på bordet. Av totalt 15 stk (4barn) som skulle ha mat, var vi 5 voksne som valgte å levere maten tilbake da den var kald og smake dårlig. 2 andre var så sultne at de valgte å spise maten selv om den ikke var særlig god.
Vi som leverte inn mayen, slapp å betale for den.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, SiriL78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Var som vanlig de siste 20 år en liten tur på Læsø. Et fantastisk sted for avslapning. Skal man spise og drikke er Carlsen det rette sted hvis man er i Vesterø. God mat hyggelig service og kjempestemning i krostuen på kvelden. Anbefales varmt.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, ricardosG5258PD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Fisken var helt sikkert nyfanget og kjøttet nyslaktet da vi ble nødt å vente i en time og femten minutter før maten kom og da etter en purring over hvor den tatt veien.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Lars Erik N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2015 via mobile enheter

Spiste her med familien i dag søndag 26.juli 2015. Vi bestilte fylt rødspette, wienerschnitzel, tornedos. Også dessert; økologisk is, sjokoladekake, m.m. Fikk rikelige porsjoner med særdeles god mat. Også hyggelig betjening. Anbefales

Dato for besøk: juli 2015
1  Takk, mortent811
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Carlsens Hotel Restaurant, så også på

 
Laesoe Island, North Jutland
Vestero Havn, Laesoe Island
 

Har du vært i Carlsens Hotel Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din