Vi booket en heldagssfari med «Yala Kings» og var fornøyd med det. Guiden vår kom til avtalt tid på morgenen, og vi var tidlig i køen ved inngangen. Vi fikk se de aller fleste av dyrene i parken, inkludert leopard, elefant og bjørn. Guiden svarte på spørsmål om dyrene, men kunne godt tatt litt mer initiativ selv til å fortelle. Vi likte spesielt godt at han fulgte våre behov og ønsker om å ikke kun fokusere og vente på leoparder, men se på alle dyrene. Som dyreentusiaster kunne vi ønske at lunsjen var litt kortere (varte nesten 2 timer) og at vi kunne vært i parken til stengetid (guiden kjørte hjemover over en time før stengetid). Lunsjen var veldig god og vi fikk masse deilig vannmelon og ananas. Bilen var komfortabel, og vi synes guiden var en god og behagelig sjåfør til tross for at det er veldig humpete i parken. Vi ble også positivt overrasket over at det var færre biler i parken enn hva vi hadde fått høre på forhånd. Spesielt imponert ble vi over at guiden fikk øye på en leopard som lå og slappet av på ganske lang avstand. Vi er alt i alt veldig fornøyde!