Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Feiring av 10 års bryllupsdag”
Anmeldelse av Nannestad Pizzabar

Nannestad Pizzabar
Få mat levert
Vurdert som nr. 2 av 3 Restauranter i Nannestad
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Bestilte plankestek, kjøttet var perfekt stekt, presentasjonen var upåklagelig, men det smakte brent planke(sur røyk) av hele måltidet. Planken så ut som en kullbit. Vi bestilte tre 3 stk.og størrelsen på porsjonene varierte veldig i størrelse, spesielt mengden kjøtt. Smittevern i forhold til Corona var særdeles mangelfull, blant annet brukte ansatte private klær, hadde ikke uniform (en av de ansatte gikk i flip-flops og treningstights), og ingen spritflaske ved inngangen. Vi drar ikke tilbake!

Dato for besøk: august 2020
Takk, evyjk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 15 anmeldelser

Anmeldt 16. januar 2020 via mobile enheter

Jeg spiste hamburger- meny og det var veldig godt! Passe med krydder og ikke for mye dressing. Mannen spiste kebab- rulle og han mente den var over middels.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, ingerd822
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Var her og spiste i forbindelse med overnatting etter reise.
Vi bestilte 2 retter fra barnemenyen og 1 stor pizza. Alle ble fornøyd og veldig mette. Selve restauranten var grei og toalettet var rent.
Prisen for all maten vi bestilte var overraskende bra. Vi stikker sikkert innom når vi er i nærheten og er sulten.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 280asgeirl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Var her og spiste pizza med familien, kjempegod pizza og ikke minst service, beste pizzaen jeg har smakt. Hilsen en fornøyd kunde.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, TobiasFW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2018 via mobile enheter

Helt normal, god pizza. Vi kjøpte både vanlig og glutenfri pizza - veldig godt. Normal ventetid, vi tok pizzaen med til hotellet.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, ylvahide
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Nannestad Pizzabar, så også på

Teigebyen, Nannestad

Har du vært i Nannestad Pizzabar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din