Management Club Med Tomamu, Guest Services / Front Office på Club Med Tomamu - Hokkaido, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 8. juli 2024
Dear G.M,
Thank you for taking the time to write us a review.
We are pleased to know that our G.O team took great care of you and your family and that all of you spent an unforgettable stay with us.
Thank you for choosing Club Med Tomamu for your recent holiday. We appreciate your kind review as it motivates us to continuously provide a high standard of service to our guests, your happiness and satisfaction are our priorities.
We look forward to welcoming you back very soon !
Sincerely, Rye The Club Med Tomamu Team
En ryokan er et tradisjonelt japansk overnattingssted som vanligvis har en futon (madrass som kan brettes) liggende på tatami (stråmatte) på gulvet. Flere ryokaner er kjente for sine offentlige bad (såkalte "onsen", eller varme kilder) og det tradisjonelle kjøkkenet. Døgnåpen resepsjonstjeneste garanteres ikke ved slike overnattingssteder.