Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (252)
Filtrer anmeldelser
252 resultater
Vurdering fra reisende
226
22
0
1
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
226
22
0
1
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 252 anmeldelser
Anmeldt 1. juli 2018 via mobile enheter

Flotte leiligheter med stor terrasse, herlig bassengområde med de beste solsengene jeg noen gang har sett! God mat i restauranten, alt i alt et supert sted når man vil slappe av i ro og mak!

Hyggelig betjening!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Frøydis Garmo H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Colao C, Gerente på Idyll Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2018
Google-oversetting

Dear Froydis! Thank you for staying with us and for sharing your experience with other travellers. Our guest's satisfaction is our greatest reward. We hope to have the pleasure of welcoming you back soon. Warm regards from Playa del Cura.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2018 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk uke på Idyll Suites. Rolige dager for 4 mammaer på tur. Leilighetene var nye og flotte - en av de reneste leilighetene jeg har vært i. Stor altan med både solesenger og spiseplass. Bassengområde var fantastisk - har aldri hatt så flotte og behagelige solesenger.
Vi vil veldig gjerne komme tilbake.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, laksejenten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Colao C, Gerente på Idyll Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2018
Google-oversetting

We are pleased to read that you enjoyed your stay with us. We work hard to provide to make the stay of our guests as pleasant as possible and it is greatly satisfying to hear that we succeeded. We look forward to your next visit. Warm regards from Playa del Cura.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2018

Et veldig bra barnefritt voksen hotel. Store og godt utstyrte leiligheter. Stor terrasse med egne solsenger. Havsutsikt fra alle leilighter. Flott baseng med gode gratis solsenger. Nært til stranda og shopingsenter.

Dato for oppholdet: januar 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Dag1959
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Colao C, Gerente på Idyll Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2018
Google-oversetting

Thank you for taking the time to share your experience with other travellers. We are pleased that you enjoyed our apartments and the pool sunbeds. We look forward to seeing you again soon. Best wishes from your Idyll Suites team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. januar 2018 via mobile enheter

Flott plass! Nytt, rent og pent. God stor seng, lekkert bad og godt utstyrt kjøkken. Ikke stekeovn, men micro. Stor fin balkong med 2 liggestoler og bord m/2 stoler. Treverk, ikke plast! :-D Det beste av alt er liggestolene ved bassenget. Brede, med madrass, nok til alle. Snakk med bassengvakten, så legger de på teppe, pute og håndkle for deg. Koster ikke noe ekstra :-) Det er dessverre litt støy fra veien ved siden av.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Trude L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Colao C, Recepcion på Idyll Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2018
Google-oversetting

Dear Trude: thank you for taking the time to write a review. Guests's satisfaction is our main goal and we are pleased to read that you enjoyed your time with us and particularly the pool area. We do look forward to welcoming you back soon! Kind regards from your Idyll Suites team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mars 2017 via mobile enheter

Nydelig mat og god serviceStilfullt og passe porsjoner til alle. Alt i alt en god middagsopplevelse! Kelnerne var høflige og restauranten bærer prek av et litt mer stilfullt miljø enn øvrige restauranter i Cura. Fikk litt følelsen av å være i Meloneras. Prisene var ikke avskrekkende på noen måte, og kan trygt anbefale en middag her.

Dato for oppholdet: mars 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 568anderst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
clac17841, General Manager på Idyll Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mai 2017
Google-oversetting

Hi Thomas, thank you, we are glad you loved the Delicias Restaurant!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser